Eugenia Osborne, la filla de Bertín, en una fotografia

La filla de Bertín ho admet: «Ens hem barallat amb el meu marit»

Eugenia Osborne ha explicat les dificultats que ha tingut durant el confinament

Eugenia Osborne ha estat l'ambaixadora de la campanya que El Corte Inglés ha llançat en col·laboració amb l'Associació Espanyola contra el Càncer. Es tracta d'una encesa de llum de la façana de l'edifici en suport a aquesta data tan important.

La filla de Bertín Osborne és una gran experta en vida sana i en exercicis hipopressius. «Mai he estat excessivament prima, la meva constitució és així. És cert que vaig patir una lesió i vaig perdre massa muscular, això sol passar quan deixes d'entrenar, els músculs són molt desagraïts, no cal passar-se però tampoc abandonar-se», assegura Eugenia.

«Tinc un marit meravellós, però ens hem barallat»

«La virtut està en l'equilibri. Vaig estar en el centre d'entrenament de Luís Alfonso de Borbó, sense exercicis físics i dieta, a part de tractaments estètics i nutrició, i vaig notar uns canvis dues setmanes després, en comptes d'estar 48 dies com diu en tractament, vaig estar 4 mesos. Ara el que faig és caminar una hora i quart, i faig hipopressius dues vegades per setmana, i un dia d'entrenament més dur», explica la filla de Bertín.

Preguntada pel confinament, Eugenia afirma que el va suportar com va poder, ja que té tres nens. «Gairebé em torno boja, no sé com ho vaig fer. Havia de fer els meus directes i els meus reportatges i les classes telemàtiques dels tres mai eren a la mateixa hora. A la tarda aconseguia que es posessin a jugar i jo em dedicava a cosir davantals. En el meu cas recorrien més a mi perquè estan més acostumats que al seu pare. Durant el confinament és cert que hem tingut algun frec, però és el normal, i el que digui que no l'ha tingut, menteix. Això no treu que reconegui que tinc un marit meravellós, però ens hem barallat, i ens hem unit molt més».

El que li ha ensenyat la pandèmia a Eugenia Osborne

«La pandèmia m'ha ensenyat a ser més pacient, i a dividir, que no me'n recordava (riures). I a adonar-me que el meu marit és el millor home amb el qual podia estar, i a valorar el que és l'aire lliure. Crec que hi ha gent que encara no s'ha adonat de què ha passat i continua passant», relata.

Eugenia està molt unida a les seves germanes, aspecte que li va inculcar la seva mare, Sandra Domecq, morta molt jove víctima del càncer. Li encanta el seu germà Kike, el fill major del segon matrimoni del seu pare amb Fabiola Martínez, que pateix paràlisi cerebral. «El meu pare és com un volcà en erupció quan s'enfada, però se li passa de seguida».