Imatge d'arxiu d'Alejandro Sanz

Alejandro Sanz presenta un familiar descongeut pels seus fans

La tia del cantant ha conquistat a tots els seus seguidors a les xarxes socials

Alejandro Sanz ens té acostumats a mostrar el seu costat més familiar a través de les seves xarxes socials. El cantant ha compartit molts moments amb els seus fills i altres membres de la seva família.

No obstant això, fins al moment no teníem coneixement de l'existència de la seva tia Pepa, una divertida dona que va acaparar el protagonisme en el compte d'Instagram del 'coach' de 'La Voz'.

Alejandro Sanz presenta a la seva tia Pepa a Instagram

L'artista va compartir amb els seus seguidors un vídeo de la seva riallera tia Pepa, que no va dubtar a enviar salutacions i petons a tots els fans del seu nebot. «La meva tia Pepa saludant als 'followers'. Bellíssima #TíaPepa #FelizMartes #Love», va escriure el cantant madrileny en la publicació.

Al vídeo, Pepa deixa en evidència el seu escàs coneixement sobre les xarxes socials, tot i això, la dona somriu en tot moment i explica a tots els seguidors els detalls de l'amanida que està preparant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La meva tia Pepa saludant els followers Bellíssima #TíaPepa #FelizMartes #Love

Una publicació compartida d'Alejandro Sanz (@alejandrosanz) el

«Sóc aquí fent una amanida de tomàquets de l'hort amb ceba i era aquí dient que no sé què més posar-li», va dir l'entranyable dona.

La tia Pepa enamora als seguidors d'Alejandro Sanz

En qüestió d'hores, la tia d'Alejandro Sanz va aconseguir enamorar a tots els seguidors del cantant per la seva tendresa i somriure encantador. La publicació ja compta amb més de 327.000 reproduccions i milers de comentaris que lloen la divertida dona. Alguns dels comentaris més destacats són:

  • «Hola, tia Pepa! Ja saps que t'acaben de sortir un munt de nebots i nebodes d'un munt de llocs del món?»
  • «Que bonica és la tia Pepa, sempre amb el seu somriure posat!»
  • «Que bella! Un petonet, tia! Avui menjaré una amanida de tomàquets perquè me la vas fer venir de gust... jajaja»
  • «Quin somriure més contagiós té!»
  • «La #TiaPepa un geni. Petons per a ella i un altre per a tu»

No obstant això, no tot van ser missatges d'usuaris anònims. Alguns famosos amics del cantant també van voler comentar a la tendra publicació, com va ser el cas de Fernando Tejero, qui va enviar un petó fort a la tendra tia Pepa.

També va ser el cas de Silvia Abascal, íntima amiga d'Alejandro Sanz, que va compartir una semblança més que raonable entre tia i nebot. L'actriu es va adonar que el seu amic i la seva tia Pepa comparteixen el mateix gest en riure: els ulls ametllats.