El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Missatge commovedor de Kiko Rivera per a la mare d'Irene Rosales

El DJ ha tornat a provar sort amb un repte musical

Kiko Rivera no pensa rendir-se. El DJ ha decidit tornar a intentar el repte d'estar 24 hores punxant música sense parar per una bona causa. El fill d'Isabel Pantoja ja ho va provar fa uns mesos, però va haver de parar abans de completar el seu objectiu pel seu problema de gota. Lluny de rendir-se, el marit d'Irene Rosales ha decidit tornar a intentar-ho per recaptar fons.

Aquest cap de setmana, Kiko Rivera entrava en directe a 'Socialité' per explicar el que estava fent. El DJ assegurava que tot el recaptat aniria destinat a la investigació contra el càncer infantil. I és que en això últim, la sogra del fill d'Isabel Pantoja ha tingut molt a veure, ja que ella va ser algú molt especial a la seva vida i no ha trobat manera millor de recordar-la.

Cal no oblidar que la mare d'Irene Rosales va morir a principis d'any víctima d'aquesta dura malaltia. Una lluita que la parella va intentar portar de la forma més discreta possible, encara que en alguna ocasió l'andalusa es va esfondrar a 'Viva la vida'.

Un dur tràngol per a la parella

El germà d'Isa Pantoja va demostrar així que per a ell també va ser una gran pèrdua, ja que veure a una persona a la qual estimes tant passar per aquest dur tràngol va fer efecte en el marit d'Irene Rosales, qui ha volgut homenatjar així a la mare de la seva dona. Per a aquesta última, Kiko Rivera també va tenir paraules precioses. I és que el DJ i la seva dona han celebrat aquesta setmana el seu quart aniversari de noces.

En recordar la celebració, el fill d'Isabel Pantoja no va dubtar a reconèixer que Irene Rosales era la dona de la seva vida i li va agrair tot el que havia fet per ell durant aquests anys al seu costat. I és que la mare de les seves dues filles petites ha lluitat contra vent i marea perquè Kiko Rivera deixés de banda els mals hàbits.

Irene Rosales i Kiko Rivera estan més enamorats que mai i la col·laboradora de 'Viva la vida' ha volgut donar suport al seu noi en aquesta iniciativa solidària i musical. I és que, per descomptat, la col·laboradora televisiva és el seu millor suport i el més incondicional.