Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban aconsegueix que fins i tot la Sexta emeti el seu últim vídeo

Belén surt donant suport al rei Felip VI, en una iniciativa organitzada per la plataforma 'Libres e iguales'
Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban va aparèixer per sorpresa a la cadena de la competència, 'La Sexta', en un vídeo de suport a Felip VI| Telecinco

Belén Esteban va aparèixer aquest dilluns 12 d'octubre a 'La Sexta', encara que només de manera testimonial en un vídeo de suport al rei Felip VI. La 'princesa del poble' no ha fitxat per Atresmedia, encara que molts l'hagin vist sortir ahir a 'Al Rojo Vivo'. La col·laboradora estrella de 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe' ha compartit pantalla amb els companys de 'La Sexta Noticias' degut all seu suport a la monarquia en ple dia de la Festa Nacional.

La plataforma 'Libres e iguales' ha promogut una campanya a favor de Felip VI al crit de 'Visca el rei!' en què han participat 183 celebritats de tots els àmbits: des de polítics com Mariano Rajoy, Pablo Casado o Santiago Abascal fins rostres de la comunicació i televisió com Federico Jiménez Losantos, Ángel Expósito o Belén Esteban.

Així va aparèixer Belén Esteban al vídeo de suport a Felip VI

El moviment té l'objectiu de defensar la figura del rei Felip VI en plena celebració del Dia de la Hispanitat i els serveis informatius de 'La Sexta' han elaborat un vídeo resum amb algunes de les cares conegudes que han donat suport a aquesta campanya que lluita per la monarquia quan més debilitada sembla estar, a causa de les nombroses polèmiques del rei emèrit Joan Carles I, Corinna Larsen i viceversa.

«Surten nombroses personalitats del món de la política, però també d'altres àmbits del nostre país, i tots ells repeteixen una mateixa frase: Visca el rei!», deia María Llapart, al capdavant de 'Al Rojo Vivo' aquest dilluns festiu, 12 d'octubre, segons abans de donar pas a la seva companya de les notícies de 'La Sexta'. I, la veritat, és que entre totes aquestes personalitats s'ha colat una de les cares més visibles per l'audiència de TelecincoBelén Esteban .

La 'princesa del poble' ha volgut estar en aquest vídeo de suport al monarca al costat del premi Nobel de Literatura, Mario Vargas Llosa, el torero, Francisco Rivera, el tenor, Plácido Domingo o la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, aspecte que la cadena de Sant Sebastià dels Reis ha tingut molt en compte, també a la seva web, per fer un breu resum de les celebritats que han col·laborat amb la plataforma 'Libres e iguales'.