Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Isabel Pantoja confessa per primer cop el secret de la seva carrera professional

La 'tonadillera' ha explicat la prova que va haver de passar per ser artista

Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat
Isabel Pantoja va confessar a 'Idol Kids' com va arribar a ser cantant | Cedida

Isabel Pantoja es troba cada vegada més lliure en la seva tasca de jurat a 'Idol Kids'. La 'tonadillera' va començar amb molts nervis i és que era un nou repte per a ella. Encara que sempre s'ha dedicat a la música, Pantoja s'enfrontava a dos treballs complexos per a ella: ser jurat d'un talent i, a més, amb nens. A part de confessar que li costa dir que no als candidats, i aquest fet hagi enfadat una mica als seus companys, Isabel Pantoja també ens ha explicat divertides anècdotes de la seva vida i carrera durant les primeres audicions. Fet que ahir va tornar a succeir.

Pantoja ha deixat en xoc a Edurne confessant-li que ella va haver de treure's el 'carnet d'artista'. Un càsting que la 'tonadillera' va fer al Teatre de la Latina amb tan sols 13 anys. «No podies treballar sense tenir el teu 'carnet d'artista'», ha dit la seva companya de treball, que s'ha quedat sense paraules amb la curiosa anècdota. Però Isabel s'ha esplaiat més: «Jo em vaig haver d'examinar i em vaig treure el de cantant i el de 'bailaora'».

El nerviosisme d'Isabel Pantoja per treure's el 'carnet d'artista'

Un record que Isabel Pantoja explica entre la nostàlgia i la por. «Et posaven amb un piano, jo vaig cantar la primera frase de 'Pájaro Verde' i em van dir 'pot anar-se'n'», ha confessat. Breu però suficient, perquè Isabel es va treure el carnet i segueix sent una estrella 50 anys després.

I finalment, el destí ha estat capritxós i després d'explicar-li a Edurne que va haver d'examinar-se per poder treballar com a artista, ha pujat Cayetana a l'escenari d''Idol Kids', una petita gaditana de 8 anys que ha cantat ni més ni menys la mítica 'Pájaro Verde'.

Isabel Pantoja, emocionada per complet, no s'ho ha pensat dues vegades i no ha tingut inconvenient a pujar amb la petita cantant a l'escenari i recordar aquesta primera actuació que li va canviar la vida, convertint-la en Isabel Pantoja. Aquest ha estat un dels grans moments del programa d'ahir.