El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Enèsim projecte: Kiko Rivera passa de la música i fa un gran gir a la seva carrera

L'artista continua intentant trobar la clau de l'èxit

Fa molt temps que Kiko Rivera vol tornar a trobar-se. Els efectes de la pandèmia han provocat que s'hagi quedat pràcticament sense treball. Per aquest mateix motiu el fill d'Isabel Pantoja vol reconduir la seva carrera professional.

Durant la pandèmia, l'artista es va crear un canal de Youtube on mostrava als seus subscriptors el seu dia a dia, així com feia vídeos del FIFA, el famós videojoc de futbol. Sembla que aquest passatemps s'està convertint en alguna cosa més avui dia.

Kiko Rivera vol ser un 'youtuber' amb una certa reputació i és per això que ja ha posat fil a l'agulla. Està intentant seguir el model d'altres coneguts creadors de contingut de l'actualitat. Al més pur estil Dj Mario o Robert PG, l'artista s'ha convertit en un ambaixador del FIFA, i no sols això, sinó que ha creat sèries per als seus seguidors.

El fill d'Isabel Pantoja puja setmanalment bastant contingut al seu canal. Actualment es troba ficat en un mode carrera, on està iniciant una temporada amb el Sevilla. Per als fidels seguidors d'aquestes sèries a Youtube, potser Kiko Rivera peca d'inexpert i fins i tot d'innocent, ja que no domina el joc com els 'youtubers' citats anteriorment.

El que sí que està demostrant el DJ és que li està ficant moltes ganes i molta obstinació a un nou projecte, on els resultats es veuen a llarg termini. Fa poc l'artista va iniciar el repte de punxar música durant 24 hores seguides. Malgrat que li van faltar 8 per a superar el seu objectiu, Kiko no para de fer reptes nous.

Kiko Rivera mostra la seva cara més perseverant

La parella sentimental d'Irene Rosales va confessar fa diversos mesos que està patint molts problemes econòmics i que per això va haver de demanar una ajuda al Govern durant el confinament. Igual que la resta d'espanyols, el coronavirus ha afectat negativament les seves butxaques. Ara, el fill de la Pantoja vol intentar demostrar que sap de futbol i de videojocs a través del seu canal de Youtube.

Sense anar més lluny, fa escasses setmanes Kiko Rivera es va iniciar en el món de la comunicació, sent comentarista de ràdio durant les transmissions del seu equip de l'ànima, el Sevilla. L'experiència tan sols li va durar un dia, perquè li van ploure les crítiques i ell va decidir apartar-se.

Avui mateix l'artista ha pujat una imatge en el seu Instagram on sorteja un videojoc, amb l'objectiu de donar-se visibilitat per a poder augmentar els seus seguidors a Instagram i els seus subscriptors a Youtube. És molt probable que el fill d'Isabel Pantoja encara no monetitzi pel seu contingut de Youtube, encara que sembla que a poc a poc va pel camí correcte, ja que va generant més visites.