La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

Aparatosa caiguda de María Patiño que gairebé acaba de la pitjor manera

La presentadora es trobava gravant un reportatge per a 'Socialité'

Fa unes setmanes, María Patiño es feia viral per haver perdut una dent en directe, i ara ha tornat a fer-ho per protagonitzar una brutal caiguda. La presentadora de 'Socialité' ha relliscat terriblement per ser una ciutadana cívica quan anava a recollir els excrements de Beix, la seva gosseta.

La col·laboradora de televisió es va reunir amb l'entrenador de gossos, Antonio Lance, per aprendre alguns trucs d'ensinistrament caní a un parc, i que Beix entengués com ha de seure o quan ha d'acudir als braços de María Patiño.

L'ensinistrament va servir perquè la presentadora i la seva gosseta creessin fins i tot més vincle d'unió, cosa que va emocionar molt a la gallega, «Estic enamorada de la meva gossa, venim del mateix lloc, del llogaret de la meva mare».

Tot anava perfecte entre ells fins que va arribar el pitjor moment per a María. La col·laboradora estava passejant al costat de Beix fins que l'animal es va posar a fer les seves necessitats davant d'una porta. Així doncs, la presentadora de 'Socialité' es va ajupir a recollir-les i després d'això es va posar a córrer cap a la paperera més propera.

Anava tan distreta, que no va prestar molta atenció al que estava fent, i sense haver donat més de tres passos és quan li va fallar el seu turmell esquerre. Patiño va acabar doblegant-lo de tal manera que va perdre l'equilibri, trontollant cap endavant i caient durament contra el terra.

La petició de María Patiño

Després de la caiguda, la presentadora li preguntava als seus companys si havien gravat aquest vergonyós moment i els hi advertia que no podien mostrar-lo a la televisió. «Això no ho podeu treure!», reclamava. No obstant això, no li van fer cas i van emetre la caiguda dilluns a la tarda, on la presentadora va mostrar les conseqüències que havia tingut: «M'he fet mal», va dir.