Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Rocío Carrasco trenca el silenci amb un missatge directe a la família Campos

Ha decidit no callar més

Aquesta última setmana ha estat molt dura per a Las Campos, amigues de Rocío Carrasco. I és que, després de l'actitud mostrada per María Teresa Campos en la seva entrevista a 'Sábado Deluxe', ha estat molt criticada. És més, les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, també han estat atacades i han hagut de defensar la seva progenitora i demanar que es posi fi a aquesta 'guerra'.

No obstant això, en aquests durs moments han rebut un suport inesperat. En concret, Rocío Carrasco, que sempre està callada, ha decidit parlar per enviar-los un afectuós missatge.

Rocío Carrasco dona suport a Las Campos

El programa 'Viva la Vida' es va dirigir a Boadilla del Monte, a l'estrena del musical 'Qué no daría yo por ser...Rocío Jurado', dirigit per Rocío Carrasco en homenatge a Rocío Jurado. Els periodistes de 'Viva la Vida' van aconseguir que Rocío Carrasco parlés amb ells. Durant l'entrevista va mostrar la seva il·lusió per l'espectacle i la resposta del públic. No obstant això, també va parlar de la polèmica en la qual s'han vist immerses aquests dies Las Campos.

La jove va voler aprofitar per donar-li el seu suport a Maria Teresa Campos: «És indubtable que estimo a Maria Teresa. Amb això ho he dit tot». Així mateix, no ha dubtat a enviar un clar missatge a les seves filles: «Que les estimo, ja ho saben elles. El que hagi de parlar amb elles, jo ho parlaré en un altre moment. Els envio un petó».

Rocío Carrasco amb mascareta i subjectant el micròfon de 'Viva la vida'
Rocío Carrasco ha mostrat el seu afecte a Las Campos | Telecinco

Aquestes paraules han 'impactat' al col·laborador José Antonio Avilés, que ha manifestat: «M'ha sorprès l'actitud de Rocío Carrasco enviant petons a Carmen Borrego. Aquestes setmanes s'ha dit que es podria haver trencat la relació d'aquestes dues després de la portada de Carmen». Unes paraules a les quals la presentadora de 'Viva la vida', Emma García, ha afegit: «A més, després de l'entrevista que els farem, Terelu i Carmen aniran a l'espectacle de Carrasco».