La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor

La infanta Sofia deixa en evidència la seva germana Elionor en ple 12 d'octubre

El 'look' de la infanta Sofia va ser el més destacat de la jornada

Com ja va succeir amb la princesa Margarita, la germana petita d'Isabel II, qui a més de ser famosa per les seves excentricitats també ho va ser pel seu amor per la moda i per haver-se convertit en una icona d'aquest àmbit, ara està passant el mateix amb les filles de Felip VI i Letícia. 

La princesa Elionor sol apostar per uns abillaments més tradicionals, més sobris, mentre que la infanta Sofía sembla que sí que gaudeix amb l'elecció dels seus 'looks'. I un gran exemple d'això el vam poder apreciar en la desfilada del Dia de la Hispanitat, el 12 d'octubre. 

L'estil de la infanta Sofia

La primogènita dels reis d'Espanya va triar un estil clàssic en apostar per una faldilla blava empolsada i un top de mangues bollades de la marca & Other Stories. Per part seva, la seva germana menor va triar una de les grans tendències de la temporada: una brusa de Zara molt elegant i cridanera amb una enorme llaçada que li arribava a la meitat del genoll i uns 'slippers' de Pretty Ballerinas. 

Un ‘look’ que va aconseguir acaparar totes les mirades i eclipsar a la resta de tota la seva família. Ni tan sols la seva mare, la reina Letícia, que repetia el conjunt de Felip Varela que va lluir en la recepció en el palau imperial al Japó, va cridar tant l'atenció com la infanta Sofia.

Duel entre germanes

Les filles dels reis estan entrant en l'adolescència i ara estan deixant més clar que mai les diferències que hi ha entre ambdues. Són diverses les ocasions en les quals hem pogut veure que són molt diferents a l'hora de triar ‘look’. 

Leonor y Sofía en el acto del 12 de octubre
Elionor i Sofia durant l'acte del 12 d'octubre | Europa Press

En els homenatges a les víctimes de coronavirus, la infanta Sofia ha apostat per propostes de tall camiser amb babutxes, mentre que l'hereva de la Corona triava siluetes més àmplies o conjunts de faldilla i ‘top’. També hem pogut veure els diferents abillaments pels quals es decanten en les seves vacances a Mallorca, on van protagonitzar un gran «duel d'estil» que per aclamació popular va guanyar la més petita. Ara, el 'look' que ha triat la filla menor de Felip VI ha suposat la confirmació que estem davant la persona que prendrà el relleu de la infanta Helena, qui sempre era la més elegant de la família en els esdeveniments als quals acudia.