Imatge de Concha Velasco, durant l'entrevista al programa 'Mi casa es la tuya'

Concha Velasco revela quin famosíssim cantant va ser el seu amor impossible

L'actriu ha confessat en una entrevista per a 'Lecturas' qui és la persona de la qual va estar enamorada

Tot i que té vuitanta anys, Concha Velasco segueix mantenint la mateixa vitalitat de sempre. L'actriu es troba en un moment excepcional de canvis i emprenent un nou rumb. Tot just ha finalitzat la seva trajectòria a 'Cine de barrio' amb l'objectiu de tenir una vida més tranquil·la. No obstant això, tornarà als escenaris de teatre per continuar amb la seva interpretació en l'obra que ha escrit el seu fill, Manuel Velasco, 'La habitación de María'.

«El meu amor impossible és Manolo Escobar»

És una de les cares més reconegudes i estimades del país, però no ha estat fins aquest any que s'ha sincerat. En una recent entrevista amb Toñi Moreno per a 'Lecturas', Velasco ha revelat per primera vegada que la vida amb el seu marit, Paco Marsó, amb qui va estar casada 28 anys, no va ser com imaginava: «No va ser un bon marit. Jo volia que fos com no era, i aquí va estar el meu error. Volia que fos fidel i a ell li agradaven molt les dones. Després d'ell no vaig tornar a tenir cap nòvio».

Però el que més va destacar de tota l'entrevista va ser la confessió sobre qui havia estat el seu amor platònic durant molts anys. L'actriu va explicar-li a Toñi Moreno que va estar enamorada de Manolo Escobar i que va mantenir un breu idil·li amb ell: «El meu amor impossible és Manolo Escobar. Manolo i jo ens vam estimar, hi va haver molts petons, però vam decidir que no podia ser». I després vaig ser íntima d'Anita, l'esposa del cantant: «La dona de Manolo ho sabia, perquè aquestes coses es veuen. En el funeral vam estar les dues juntes, la nòvia i l'esposa. Mai va passar res entre nosaltres».