Albert Álvarez al plató de 'Supervivientes'

Canvi inesperat: Albert, el català finalista de 'SV', fa un gir a la seva carrera

El que va ser tronista de 'MYHYV' portava diversos mesos totalment desaparegut

Albert Álvarez es va donar a conèixer arran de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', però la veritat és que el seu gran salt a la pantalla va arribar de la mà de 'Supervivientes'. Tot i no guanyar el 'reality', sí que va aconseguir guanyar-se a l'audiència.

Albert Álvarez torna a les xarxes socials i publicarà un llibre

El mateix concursant anunciava que ha estat una mica desaparegut perquè estava pensant a fer un gir radical a la seva carrera professional. Tot i que no va revelar el motiu de la seva absència, sí que deixava entreveure que aviat tornaria a les xarxes socials. Doncs aquest dia ha arribat, i Albert ha aprofitat el seu perfil d'Instagram per desvelar als seus seguidors el què ha estat fent en els últims mesos. «Això no és un sorteig per guanyar seguidors i enganyar-vos, aquest no és un 'post' on busqui aprovació social sinó que és molt més. Una editorial materialitzarà el meu projecte portant a les llibreries aquest somni», confessava en l'ex 'supervivent'.

Somrient i sobre una màquina d'escriure, Albert parla sobre el llibre en el seu 'post' assegurant que en ell compartiria «fracassos que fan mal, però que també ensenyen». A més, s'ha dirigit directament als seus seguidors: «Et parlaré també d'aquells mestres que han despertat la meva consciència amb una sola frase o llibre, i estic convençut que quan el llegeixis percebràs tot l'afecte i respecte amb què l'he escrit per a tu».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Això no és un sorteig per guanyar seguidors i enganyar a vosaltres, això no és una post on busqui aprovació social, això és molt més. Fa molt poquet vaig rebre una notícia que em va fer moltíssima il·lusió, per fi una gran editorial materialitzarà el meu projecte portant a les llibreries aquest somni. En ell, no només et parlo d'allò que realment m'ha funcionat a la vida, també vaig a compartir aquells fracassos que tant fan mal, però que tant ensenyen. En aquesta guia pràctica, aprendràs de manera senzilla a controlar les emocions. Et parlaré també d'aquells mestres que han despertat la meva consciència amb una sola frase o llibre, i estic convençut que quan ho llegeixis vas a percebre tot l'afecte i respecte amb què l'he construït per a tu. Et reconec que el camí no ha estat fàcil i que hi ha hagut dies que tot es em feia costa amunt, però, quan el teu propòsit és compartir, tot és molt més senzill. M'encantaria que fossis peça fonamental en la història d'aquest capítol de la meva vida abans de tancar aquest manuscrit, és per això, que m'agradaria que m'ajudessis amb la següent pregunta. Vull que formis part d'aquest llibre! Quina creus que és la major font d'inestabilitat en el teu dia a dia? Com més comentaris em regaleu, major serà la meva comprensió. Gràcies per compartir amb mi i ajudar-me a conèixer en termes generals l'opinió del col·lectiu. @rafagcatala_photographer

Una publicació compartida de Albert Álvarez (@albert_iceman) el

Sens dubte, es tracta d'una notícia d'allò més inesperada però que de ben segur ha alegrat als seus seguidors. I és que en aquest llibre, Albert afirma haver-se obert i ens parlarà de com ha passat de ser esportista professional a introduir-se al món de la televisió per tal de trobar l'amor.