Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda presentant un programa a Telecinco

Així és Yolanda, la germana de Sandra Barneda que viu allunyada de la televisió

És una gran desconeguda en el món televisiu
Sandra Barneda presentant un programa a Telecinco
Surten a la llum dades de la germana de Sandra Barneda, Yolanda | Telecinco

Sense cap dubte, Sandra Barneda és una de les presentadores amb més èxit del moment, sobretot perquè està triomfant amb la segona edició del programa de Telecinco 'La Isla de las Tentaciones'. Per això mateix la seva vida personal ha guanyat interès. Així, per exemple, la revista 'Lecturas' no ha dubtat a revelar dades d'una dona molt especial per a ella: Yolanda, la seva germana gran.

La gran desconeguda

Un dels majors suports que té en la seva vida Sandra Barneda és la seva germana Yolanda, de la qual se'n sap ben poc. No obstant això, sabem que és una dona amb una àmplia i important carrera professional. En la seva pàgina web dona a conèixer que és Llicenciada en Filologia anglo-germànica per la Universitat de Barcelona. Compta amb un màster en Lingüística Aplicada al Canadà i es va formar en Art Dramàtic a Nancy Tuñón i Oliver, formació que li va donar totes les eines per obtenir el premi a la millor actriu principal al XXXII Concurs de Teatre Amateur de la Vila de Piera.

Això no obstant, per si no n'hi hagués prou, Yolanda Barneda s'ha format com a 'coach' personal i executiva al mateix temps que fa més de trenta anys que es forma en l'adquisició de llengües estrangeres. En aquest últim camp, cal destacar que des de 1999 treballa com a professora a l'Escola Oficial d'Idiomes. Però encara hi ha més: col·labora en programes de postgrau, és professora d'habilitats personals en l'àmbit empresarial i col·labora també en un projecte de desenvolupament personal.

Passions en comú

A més de tot això, cal destacar que Sandra Barneda i la seva germana tenen diverses aficions en comú. Així, no només comparteixen el gust pel ioga i el 'mindfulness', sinó també per la cultura en general. És més, les dues són unes apassionades de l'escriptura. La presentadora té cinc llibres publicats i Yolanda compta amb dos, un de poemes i un de narrativa poètica.

La unió entre germanes és tan forta que fins i tot la més desconeguda va acompanyar la parella de Nagore Robles en la seva aventura a 'Planeta Calleja'. En aquest programa van viure una aventura molt especial, tant físicament com personalment, que les va unir encara més. És cert que Yolanda vol mantenir-se allunyada dels mitjans de comunicació i que la seva germana respecta aquesta decisió. No obstant això, de vegades, no dubta en presumir de germana, que és un veritable referent en la seva vida, junt amb la seva mare.

Precisament, amb motiu de l'experiència amb Jesús Calleja, Sandra li va dedicar una publicació a Instagram molt especial: «Ella em va acompanyar, em va animar en aquesta aventura com sempre ho ha fet. La meva germana gran, la meva guia en moltes ocasions, la meva consellera, la meva companya de confidències i rialles. A ELLA vull dedicar-li aquest post, perquè per a ella Borneo també va ser una aventura, una victòria, un recordar el seu poder, la seva força... Gràcies pel viatge, per estar i ser la meva Incondicional».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ella em va acompanyar, em va animar en aquesta aventura com sempre ho ha fet. La meva germana gran, el meu guia en tantes ocasions, el meu consellera, la meva companya de confidències i rialles. A ELLA vull dedicar-li aquest post, perquè per a ella Borneo també va ser una aventura, una victòria, un recordar el seu poder, la seva força ... Gràcies pel viatge, per estar i ser el meu Incondicional. La fotografia mostra la nostra cara de satisfacció després d'haver aconseguit arribar al cim de l'Kinabalu i, a punt d'aconseguir un altre repte: baixar per la Via Ferrada més alta de l'món. Aquesta nit #planetacalleja a les 2245 a Cuatro. . . . #planetacalleja #barnedaspower #kinabalu #aventura #sisters

Una publicació compartida per Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

Confirmem que Sandra i Yolanda, tot i que mantenen postures diferents respecte a la seva presència als mitjans, són dues germanes realment unides.