ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

El lleig de Rocío Flores a un famós espanyol que l'ha deixat tocat per sempre

El vident va regalar-li un mocador de Rocío Jurado a 'GH VIP 7'

Rocío Flores en un plató de Telecinco
Rocío Flores no ha volgut saber res més del Mestre Joao | Telecinco

La relació entre Rocío Flores i el Mestre Joao semblava prometedora. Tant és així que tots dos protagonitzaven un dels moments més emotius de 'GH VIP' després que el concursant li lliurés a la jove un mocador de la seva àvia, Rocío Jurado, de manera totalment desinteressada.

No obstant això, sembla que el bon rotllo ha arribat a la seva fi i així ho ha volgut deixar clar el vident, qui diu sentir-se molt disgustat amb la filla d'Antonio David Flores. Després d'haver-li fet lliurament del mocador i que la susdita s'emocionés en ple directe donant-li les gràcies al vident pel detall, el Mestre Joao confessa que li hagués agradat que la jove tingués una reacció diferent de la que ha tingut.

Rocío Flores ignora l’existència del Mestre Joao

«No l'he tornat a veure i la veritat és que he trobat a faltar el mocador. No m'importa que ho tingui ella perquè sé que a la seva àvia li agradaria, però he trobat a faltar una salutació, una paraula, alguna cosa…», ha assegurat el Mestre Joao per a la revista ‘Lecturas’.

És més, el vident afegeix que la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco «no és una persona amb la qual jo tingués una amistat, li vaig donar alguna cosa que era sagrat per a mi» i que per això li dol tant la seva indiferència. És tal el seu disgust que fins i tot ha dit d'ella que li sembla «una mica desagraïda perquè mínimament, si m'ocorre al contrari, jo hauria mantingut una conversa».

El Mestre Joao, indignat amb el comportament de la filla de Rocío Carrasco

I és que segons el vident, si ell arriba a estar en el lloc de la jove, hagués reaccionat de forma totalment diferent. «Si a mi em donen alguna cosa de la meva àvia, aquesta persona sempre tindrà un lloc especial per a mi. Per exemple, em preocuparia de tenir el seu telèfon», sentenciava visiblement molest.

Caldrà esperar per a saber si el Mestre Joao, que ara es troba participant en el nou reality de Mediaset 'Sola/o', dóna més detalls sobre la seva enemistat amb Rocío Flores i cosa que és més important, si està decidit a contestar-li o per contra prefereix tancar l'orella.


Comentaris

envia el comentari