Primer pla de la presentadora Nuria Roca

La sogra discreta de Núria Roca que mereixeria diversos premis per la seva feina

Fa anys que està vinculada a una associació

Tot i tenir una nora molt coneguda, se sap ben poc de la gran tasca que desenvolupa Ángela Pérez, sogra de Núria Roca. Fa anys que la dona es dedica a la reinserció dels presos en la societat, ajudant-los a portar una vida totalment normal després de sortir de la presó.

Ángela Pérez, voluntària a la presó

El seu fill, Juan del Val, presumia de mare dijous passat, 7 d'octubre, en el nou programa de Sonsóles Ónega, 'Quijotes del S.XXI'. El nou programa de Mediaset es feia ressò de la tasca d'Ángela i no dubtava a repassar els 39 anys de trajectòria com a voluntària a la presó. «Fa 39 anys que estic de voluntària a la presó. He vist moltes presons, però em preocupa més quan la gent surt al carrer i no té res...», confessava Ángela, que actualment és la presidenta de l'Associació Pro Recuperació de Marginats (Apromar) i ajuda els presos amb permís penitenciari.

L'organització disposa de 43 llits per recollir a aquells presos que han acabat la seva estada a la presó. «La gent em deia que estava boja, que tots sabem que els presos roben, etc. Però totes les persones necessiten que se'ls doni més d'una oportunitat», assegurava Ángela al programa. Sens dubte, aquest acte totalment desinteressat per part de la sogra de Núria Roca diu molt de la seva persona, cosa que també defensa el seu fill: «Jo recordo veure gent a casa. Mai ha passat res, ni hem tingut por que passés res. Ho veia amb normalitat. La meva mare ha salvat vides. Fins i tot hi ha presos que pel dia de la mare la feliciten. Això diu molt».

A més de parlar sobre la seva tasca humanitària amb els presos, Ángela també ha volgut restar-li importància al fet de ser nora d'una presentadora famosa i coneguda a tot el país. «Soc la sogra de Núria Roca i d'una altra senyora també. Per a mi són iguals. Em diuen que les meves nores són maques i jo responc que els meus fills també ho són», sentenciava abans de finalitzar el programa.