El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros ensorra Anabel Dueñas pel seu ball de «borratxa»

El col·laborador de 'Mediaset' va sortir horroritzat de l'espectacle

A Kiko Matamoros no li ha agradat l'homenatge a Rocío Jurado. El col·laborador de 'Sábado Deluxe' va anar a l'espectacle musical i va sortir decebut.

Kiko Matamoros fa una valoració negativa de l'espectacle

Al costat de la seva xicota, la model Marta López Álamo, Kiko Matamoros es va desplaçar fins a l'auditori de Boadilla del Monte per gaudir d'un espectacle considerat prometedor. Després de veure el musical, el nòvio de Marta López Álamo va anar a treballar al plató de 'Sábado Deluxe', on va confessar que li havia semblat penós. «He sortit pensant si la figura de Rocío Jurado es mereix això», va dir seriosament el tertulià. I és que, segons la seva opinió, el xou va ser una falta de respecte a l'eterna artista.

Kiko Matamoros va ser especialment dur amb la crítica cap a la protagonista del musical, Anabel Dueñas. «No té capacitats suficients per imitar Rocío Jurado, té el tempo de les cançons alentit. Crida com un gat trepitjat», va explicar el col·laborador de Mediaset. «Balla com una belga borratxa a Torremolinos», va afegir Kiko Matamoros, que assegurava que Rosario Mohedano ho hauria fet, sens dubte, molt millor.

Kiko Matamoros va ser bastant dur en la seva crítica. Ell i la seva parella van sortir del musical molt sorpresos, i no en el sentit positiu de la paraula. «Ha estat com una festa de fi de curs de batxillerat, d'aquest nivell. S'omple l'escenari amb vuit vestits de Rocío Jurado i hi ha tres músics arraconats», va explicar. I aquestes paraules només van ser l'aperitiu de la seva valoració. 

Suport incondicional a Rocío Carrasco

Kiko Matamoros i la seva parella no van ser les úniques cares conegudes que es van desplaçar fins allà per veure el musical. Terelu Campos i Carmen Borrego també van estar presents en l'espectacle per donar suport als seus amics, Rocío Carrasco i Fidel Albiac.

Després d'una tarda atrafegada a 'Viva la vida', les germanes van apostar pel musical per relaxar-se de les polèmiques que envolten la seva família. Ara toca esperar per saber si a elles els ha agradat tant com a Kiko Matamoros .