Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

Rocío Flores declara el seu amor a una persona que no és el seu xicot

Ho ha fet a través de les xarxes socials

Rocío Flores és un dels personatges més mediàtics del moment: tot el que fa o diu genera interès. Aquests dies s'ha estat parlant del distanciament que manté amb la seva tieta materna, Gloria Camila. No obstant això, avui és notícia per un altre motiu. En concret, perquè ha fet ús de les xarxes socials per declarar el seu amor incondicional a algú que no és el seu nòvio, Manuel Bedmar. De qui es tracta? De la seva germana petita, Lola, que té set anys.

La declaració d'amor

En tot moment, Rocío s'ha mostrat com una persona molt protectora amb els seus germans, David i Lola. Durant la crisi del seu pare i la seva esposa, Olga Moreno, Rocío s'ha encarregat de cuidar-los i passar temps al seu costat. És evident que sent una veritable passió pels seus germans.

La filla de Rocío Carrasco ha compartit al seu compte d'Instagram una fotografia on surt abraçada a la seva germana. Una imatge que ha acompanyat amb el següent missatge: «El meu mini jo, amor incondicional». La petita és fruit del matrimoni entre Antonio David Flores i la seva actual dona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El meu mini jo, amor incondicional

Una publicació compartida per Rocio Flors (@rotrece) el

La publicació té una gran quantitat de comentaris i de 'm'agrada' per part de fans de Rocío Flores. No obstant això, també els ha rebut d'amics i coneguts, entre els quals està Raquel Mosquera, la vídua del seu avi matern, Pedro Carrasco.

Mosquera ha escrit el següent missatge: «És meravellós l'amor que tens i demostres, dia a dia, als teus germans, al pare, al teu nòvio i a la dona del teu pare. I a totes les persones que t'envolten. Ets molt madura, i és molt bonic que no miris només per tu, sinó que miris per les persones que estimes. Cada dia estàs més maca! Ets preciosa per fora, però encara més per dins. 'I love you'. Petons». D'aquesta manera, confirmem que Rocío Flores s'estima a molta gent, però també hi ha gent que sent el mateix per ella.