Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame' sense paraules: «Em puc passar tres dies sense menjar»

El programa de Telecinco s'ha commocionat amb aquest dur testimoni

'Sálvame' està completament en xoc pel testimoni de Violeta Mangriñán. Fa uns dies, la jove va confessar als seus seguidors del canal 'Mtmad' els problemes de salut que tenia. Mangriñán va admetre que havia recaigut en l'anorèxia, fet que temia des de fa molt de temps. L'ex-tronistade 'Mujeres, Hombres y Viceversa ('MYHYV')' sempre ha estat molt propera a tots els seus seguidors.

No obstant això, aquesta vegada ha estat diferent perquè Violeta s'ha assegut per primer cop a 'Sálvame' per explicar tot el que li passa. Aquest trastorn de conducta alimentària serà solucionat, ja que la jove ha demanat ajuda.

Sorprenentment, Violeta ha aconseguit tenir a prop una persona que amb prou feines coneixia. Es tracta de Marta Álamo, la xicota de Kiko Matamoros, que en el passat també va passar per una cosa semblant. La 'influencer' està ajudant molt a l'ex-tronistaen aquest dur tràngol de la seva vida.

Violeta Mangirñán ha acudit per primera vegada al plató de 'Sálvame' per parlar del seu problema, on ha acabat totalment destrossada perquè ha sigut el primer cop que ha parlat obertament sobre aquest trastorn.

«M'obsessiona la meva imatge, i per aquesta obsessió m'adono que tinc un problema. Em preocupa el tema d'agafar pes i quan crec que m'he passat amb el menjar em castigo, em castigo moltíssim», ha explicat mentre plorava a Carlota Corredera.

Per a ella aquesta situació és molt complicada perquè al seu canal de 'Mtmad' ja va confessar que en aquest problema s'està deixant la vida. Tanmateix, el primer pas ha estat aquest, parlar obertament del problema i reconèixer-ho tot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Violeta (@violeta_mangrinyan) el

Violeta s'obre en directe

«En cap moment he normalitzat el que em passa i he parlat d'això com el que és, un problema. Hi ha nivells de gravetat, però només amb reconèixer que tens un problema i voler posar una solució ja és un pas. La meva família i el meu xicot són meravellosos, ells estan preocupats però em veuen estupenda, no m'entenen», ha comentat l'ex-tronistade 'Mujeres, hombres y viceversa'.

El problema de Violeta és que quan algun dia s'excedeix menjant es castiga fins al punt que fins i tot es passa 4 dies sense menjar. «De 30 dies que té el mes, només quatre em veig guapa. Em limita perquè visc de la meva imatge, de fer-me fotos. El meu xicot està fart, és un drama quan m'ajuda en el meu treball, en totes em veig grossa, lletja, malament... La gent que no ha passat això no t'entén», ha confessat de nou entre llàgrimes.

Violeta Mangriñán s'ha obert completament a 'Sálvame'. Aquesta ha estat la primera vegada que la jove ha explicat sense cap mena de censura tot el que li passa. Els col·laboradors del programa es van quedar molt sorpresos després de veure el profund dolor que sentia la jove.