Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toñi Moreno, en arxiu, presentant 'Mujeres y Hombres y Viceversa'

Toñi Moreno, de pedra: «No vindré més al teu programa»

La presentadora va posar contra les cordes a Ágatha Ruiz de la Prada

Toñi Moreno, en arxiu, presentant 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Toñi Moreno, muda: «No vinc més al teu programa en la vida»| Telecinco

Toñi Moreno i Ágatha Ruiz de la Prada van viure un inesperat moment aquest dilluns 12 d'octubre en ‘Año de tu vida’, a Canal Sur. La veterana dissenyadora va explicar que arran del seu divorci amb el periodista Pedro J. Ramírez, ambdues es van fer amigues «perquè abans no ho érem», van assegurar.

«Nosaltres hem sofert un divorci, després el desamor. Jo he patit molt per al moment amb Luis Mi -Luis Miguel Rodríguez, 'el chatarrero'», va afirmar la presentadora, posant a prova poc més tard a la seva convidada de luxe en el dia d'ahir.

«Jo crec que és el moment en el qual et trobes, perquè si ara entrés per aquesta porta Pedro J. Ramírez, tu li faries fins i tot una abraçada», va assenyalar Toñi, cosa a la qual Ágatha Ruiz de la Prada va respondre de manera directa amb un contundent «no, aquest moment no ha arribat».

«Toñi, no vinc més a Canal Sur a la p*** vida»

«Ni se t'ocorri fer-me una putada d'aquestes», va dir Ágatha, a la qual cosa Toñi va continuar la seva broma: «Home, hem invertit aquí el nostre esforç...». La dissenyadora va respondre així: «Et mato, deixo de ser la teva amiga, no vinc més a Canal Sur en la puta vida», va contestar ella entre riures.

«Tu creus que jo et faria això amb el vestit tan bonic que m'has regalat?»

Malgrat tot, Toñi va prosseguir: «Però si jo et dic que per la porta del temps d'aquest programa apareixerà o home que et dirà 'mira Ágatha, ho vaig fer malament, van ser 30 anys de matrimoni fantàstics, hem tingut dos fills, perdona'm, serem amics», deia.

A això últim, la dissenyadora es va aixecar del seu seient i va amenaçar d'anar-se'n del plató: «Me'n vaig amb el públic. Adeu, adeu», al que Toñi Moreno va preguntar per a finalitzar la seva 'broma', «Tu creus que jo et faria això amb el vestit tan bonic que m'has regalat?».