Marta López al plató de 'Sálvame'

Petició urgent de la família de Marta López en un moment complicat

Vol evitar dolor a la col·laboradora

Aquest 2020 està sent especialment dur per a Marta López. Sí, perquè s'ha vist implicada en dues polèmiques que han generat molts comentaris i espai en els mitjans. D'una banda, va descobrir que la seva parella (Alfonso Merlos) li era infidel, fet que va conèixer públicament, al mateix temps que la resta dels espanyols, en veure, durant una entrevista online a aquell, que a casa estava Alexia Rivas en roba interior.

D'altra banda, fa unes setmanes, Mediaset va decidir acomiadar-la de manera fulminant. El motiu? La seva actitud irresponsable davant la situació pel coronavirus. Ara, ha tornat a treballar com a col·laboradora de Telecinco. No obstant això, ha patit moltíssim en aquests mesos per les dues situacions esmentades i la seva família no vol que torni a passar-ho tan malament. Per aquest motiu, li ha fet una petició.

La família de Marta López, desesperada

L'ex concursant de 'Gran Hermano' ha concedit aquests dies una entrevista en exclusiva a la revista 'Lecturas', on ha reconegut de manera sincera tot el que ha patit en aquest any. Un patiment que s'ha estès a la seva família, especialment als seus pares i als seus fills.

Els seus progenitors van ser els que més patiment van sentir per la infidelitat de Merlos. Així, ha reconegut que això es va deure al fet que li tenien molt d'afecte i també perquè els hi va arribar a dir que es volia casar amb ella.

Respecte al seu acomiadament pel coronavirus, Marta López ha exposat que els seus fills han hagut d'aguantar insults. Això sense oblidar que fins i tot hi havia petits que es negaven a jugar amb ells al parc. Així mateix ha reconegut que «Al meu fill de 13 anys li van dir: 'Per culpa de gent com la teva mare va morir el meu avi'».

Precisament per totes aquestes situacions, la col·laboradora ha reconegut que la seva família li ha fet una petició desesperada en diverses ocasions: que deixi la televisió. En concret, ha dit: «Moltes vegades, ho penses. Els meus pares m'ho han dit». I és que creuen que és l'única manera que no torni a estar a l'ull de 'l'huracà mediàtic'. Això sí, de moment, sembla que Marta està disposada a continuar amb el seu treball.