Se li carrega l'aniversari: el comentari de Rocío Carrasco a la seva filla que no agrada a ningú

La dona de Fidel Albiac s'ha referit a Rocío Flores

Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco passa de la seva filla | Twitter (@Vertele)

Rocío Flores ja no és cap nena. La filla d'Antonio David Flores acaba de fer 24 anys. Durant el dia d'avui han sigut moltes les felicitacions que ha rebut, tanmateix, són molts els qui es pregunten si la seva mare s'haurà recordat d'ella en aquest dia especial, perquè també fa 24 anys que Rocío Carrasco va donar a llum per primera vegada.

Mare i filla ja fa més de 8 anys que no es parlen. Quan Rocío Carrasco es va casar amb Fidel Albiac es va trencar tota mena de relació amb els seus fills, on tot el conflicte parteix després d'una suposada baralla entre Rocío Flores i la seva mare.

La filla de l'exguàrdia civil ha repetit en diverses ocasions que vol un acostament amb la seva mare, ja que la troba a faltar. Va ser a 'Supervivientes' quan la jove va demostrar les seves ganes per poder reconciliar-se amb la seva mare.

No obstant això, aquesta resposta no ha arribat. Avui, el dia del seu aniversari, molts han esperat algun gest o alguna felicitació de Carrasco, però no ha estat així. El missatge de la filla de Rocío Jurado és molt contundent, i no s'ha recordat de la seva filla.

La veritat és que Rocío Carrasco va tenir l'oportunitat de poder felicitar la seva filla, no obstant això, no tan sols no la va felicitar, sinó que li va enviar un enorme dard enverinat que segurament li hagi amargat l'aniversari.

Rocío Carrasco passa de la seva filla

La filla de 'La més gran' va atendre els mitjans aquest cap de setmana amb motiu de l'inici del musical de la seva mare, un espectacle en el qual fa molt de temps que treballa, i que per desgràcia el coronavirus l'ha endarrerit fins ara.

Com era d'esperar, els diferents mitjans li van preguntar sobre la seva filla. Torito, el reporter de 'Viva la vida' va ser bastant clar en la seva pregunta. «Què arribarà abans, la vacuna contra el coronavirus o que tornis a tenir relació amb els teus fills?», li va preguntar.

Rocío Carrasco va intentar evitar respondre i fer qualsevol gest, però davant l'originalitat de la pregunta, l'ex d'Antonio David va comentar breument que «la vida és com és». El missatge és clar, Carrasco segueix sense pronunciar-se sobre la seva filla, simplement pronuncia frases en què queda evident que la relació està trencada i que seguirà estant així.

Aquestes haurien estat les primeres i les úniques paraules de Rocío Carrasco durant l'aniversari de la seva filla. Per a ella hi ha poc a fer, de manera que Rocío Flores seguirà sense felicitació i sense tenir relació amb la seva mare.


Comentaris

envia el comentari