Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.

La germana de Rocío Carrasco fa confessió després de la trista mort

Rocío Carrasco s'assabenta d'una pèrdua que fa reflexionar Gloria Camila

Rocío Carrasco ha vist a la televisió com una familiar està passant-ho malament després de conèixer una mort que li toca de prop. Gloria Camila Ortega es va quedar feta pols dissabte passat quan un dels seus companys d'edició a 'Supervivientes 2017' ens deia adéu de manera inesperada, als 47 anys.

José Luis Losa, guanyador Supervivientes, era un home estimat per tots, especialment pels que van compartir amb ell gairebé tres mesos als Cayos Cochinos.

La dramàtica mort del també concursant de 'MasterChef 4' ha deixat en xoc bona part del món televisiu, i especialment Telecinco. Així doncs, algunes cares conegudes també han tingut unes paraules boniques d'homenatge a José Luis.

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa va aparèixer mort a casa seva | MEDIASET

Rocío Carrasco escolta el comiat més emotiu de Gloria Camila Ortega

Gloria Camila Ortega ja va deixar fa dies el condol a través de les xarxes socials després de conèixer la fatal notícia. «No menteixo quan dic que sempre vas ser un supervivent, estic en xoc, no tinc paraules. Pensar que fins fa un mes vaig estar parlant amb tu…».

«Quina pena la vida, i quins cops ens fa de vegades que no som capaços d'aixecar-nos. Un altre àngel al cel, DEP company, el meu més sentit condol a la família i amics», escrivia Gloria Camila.

Fotomuntatge de Gloria Camila i Rociíto
Rocío Carrasco veu com Gloria Camila parla sobre una dolorosa mort   | Catalunya Diari

A més, Gloria Camila Ortega ha tornat a dedicar-li unes emotives paraules a la tornada al plató de 'Ya son las ocho'. Encara que, en un primer moment, Gloria ha recordat que va viure alguna picabaralla que un altre amb Losa, després d'acabar el reality tot va quedar en l'oblit i s'escrivien amb certa freqüència.

Gloria Camila acomiada el seu amic com es mereix

«Va ser amb qui vaig tenir més enfrontaments, però després a la festa de 'Supervivientes' li vaig demanar perdó pel concurs i de tant en tant parlàvem per WhatsApp», començava dient.

«De fet, quan passa això de la seva dona li vaig escriure per donar-li el condol, vam estar un dia parlant de quina era la meva cançó preferida de la meva mare. I ell em va enviar la que era la cançó preferida de la seva dona, que era la de Algo se me fue contigo. Em va dir que no parava d'escoltar-la», revelava fa unes hores la colombiana.

Gloria Camila i José Luis Losa
Gloria Camila s'acomiada del seu company i amic | España Diario

Gloria Camila va confessar que va intentar recolzar-lo en els moments més durs que va viure José Luis després de perdre la dona. «Jo li vaig dir que li enviava tot el meu ànim i el meu suport i afecte, i ara això em va agafar per sorpresa. Li envio des d'aquí tot l'afecte i tot el meu amor a la família», finalitzava el seu homenatge sincer.

Abans de donar pas a un altre company que el va conèixer bé, Gloria Camila Ortega posava el focus en com n'és de vital, la salut mental. «La salut mental és superimportant. I que les cites no te les donin tan tard», pregava la noia veient què ha passat amb el seu company d'edició.

Dol a Telecinco després de la mort d'«un bon home»

Un altre company de Gloria Camila Ortega que també va compartir reality amb ell i era gran amic de José Luis va ser Iván González.

«Em vaig quedar en xoc. Jo parlava molt amb ell, m'enviava moltes fotos i parlava molt amb ell per WhatsApp. Era una persona generosa, amb bon fons i bon cor», remarcava l'extronista.

José Luis Losa primer pla
José Luis Losa va guanyar 'Supervivientes 2017' | GTRES

«Em fa moltíssima pena, i ell pensava que la seva vida sense la seva dona no tenia sentit. Quina pena que no t'ensenyin a gestionar els teus sentiments», lamentava Iván.

«Espero que el recordem com un bon home. I que els seus fills, familiars i tots el perdonin perquè realment ell pensava que sense la seva dona no era res. És una tràgica història d'amor, el meu sentit condol a tota la família», concloïa el seu record emotiu.