Tamara Falcó encara no s'ho creu: la família creix

La filla d'Isabel Preysler està encantada amb la notícia

Tamara Falcó somrient
Tamara Falcó està molt feliç perquè la seva família creixerà | Instagram

El passat mes de març la televisiva TamaraFalcó havia de fer front a la pèrdua del seu pare, CarlosFalcó, per coronavirus. No obstant això, sembla que uns mesos després ha rebut una notícia que ha estat motiu d'alegria i és que, segons anuncia avui en portada la revista 'Hola!', la seva família no tardarà a créixer. Ens referim a la seva germana petita, AnaBoyer, que està embarassada i ja està esperant el que serà el seu segon fill.

La família Preysler creix

La que és la filla menor d'IsabelPreysler ha estat l'encarregada de fer pública la notícia i ho ha fet a l'esmentada revista de la premsa del cor. S'espera que el petit neixi el pròxim mes de desembre, ja que Boyer està de quatre mesos.

Ana i el seu marit, el tenista FernandoVerdasco, van descobrir que tornarien a ser pares durant el confinament. Una notícia que els va fer molt feliços, ja que els va molta il·lusió poder donar-li un germanet al seu primogènit, Miguel, que ja té un any. Per la seva part, TamaraFalcó està encantada de tornar a ser tieta.

Boyer ha volgut esperar a superar el 'conflictiu' primer trimestres per fer pública la bona nova i ho anunciava molt contenta perquè «tenir més fills sempre ha estat en els nostres plans. Aquest any, que no hem estat viatjant, que hi ha hagut una aturada en tot ha estat un 'timing' perfecte» ha dit la jove.

Així mateix, ha explicat que aquests tres primers mesos de gestació els ha passat en companyia del seu marit i del seu fill a casa de la seva mare. Allà, en l'habitatge de Puerta del Hierro, també ha estat amb la seva mare, el seu xicot, Maria Vargas Llosa, i la seva germana Tamara i ha afegit que aquesta s'ho ha passat molt bé gaudint del seu petit nebot Miguel.


Comentaris

envia el comentari