YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reina Letícia, molt preocupada: la realitat del seu 'tour' per Espanya

Els Reis estan aprofitant aquest viatge arreu del país per meditar sobre aquesta important decisió

Letizia
La reina Letícia mostra una gran preocupació pels últims escàndols publicats al voltant de rei emèrit | Espanya Diari

La família reial està passant un dels moments més complicats per ells. Des que es van descobrir tots els entramats i escàndols del rei Joan Carles I per presumptes negocis opacs, comissions il·legals i comptes en paradisos fiscals, la família no para de patir pel seu futur i les conseqüències que això tindrà. I segons sembla, la que més estaria patint seria la reina Letícia.

Si bé és cert que el rei Felip VI va renunciar fa mesos a la seva herència, l'estabilitat de la monarquia espanyola està en l'aire i no seria estrany que en un futur — potser, molt proper — arribés a haver-hi un referèndum sobre la Corona espanyola.

Felip i Letícia estudien que el rei emèrit deixi de viure a la Zarzuela

Felip i Letícia estan molt a prop de prendre una decisió per apartar el rei Joan Carles de la vida pública de forma definitiva, aspecte que els té prou «preocupats», així com a la reina Sofia, ha apuntat aquest dilluns 20 de juliol la revista 'Más'.

Alguna de les mesures que s'estan pensant actualment és la de convidar a rei emèrit a anar-se'n del Palau de la Zarzuela, una residència de la qual s'hauria d'haver anat ja el 2014, l'any en què va abdicar.

Són diverses les informacions que apunten que aquesta sortida del Rei emèrit serà imminent i es produirà en les pròximes setmanes. «Sembla que al Rei emèrit li queden hores per estar a la Zarzuela. En qualsevol moment es pot produir la compareixença de Felip VI», va apuntar al respecte Jaime Peñafiel.

Mentre tot això succeeix, els reis Felip i Letícia continuen amb el seu recorregut per les comunitats autònomes. Després de deixar Catalunya, els Reis recorreran la resta de comunitats abans de finalitzar el mes de juliol: Extremadura el 22 de juliol, Galícia el 25 coincidint amb la festivitat de Sant Jaume, Navarra el 27, Cantàbria el 29 i, finalment, a Astúries el 30. Pot ser que els Reis s'estiguin prenent aquest viatge arreu de l'Estat per poder meditar sobre la important decisió sobre el futur de Joan Carles?


Comentaris

envia el comentari