YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gerra d'aigua freda per a Letícia: «S'ha quedat fora i no s'ho esperava»

La dona de Felip VI no ha estat seleccionada com una de les personalitats més amables i generoses de la reialesa

Foto oficial de la Reina Letícia
La reina Letícia es queda fora del rànquing | GTRES

La reina Letícia sempre ha destacat per la seva implicació amb les causes socials. L'asturiana realitza tasques a favor del desenvolupament de la dona, de l'educació dels infants i els joves i es mostra molt propera amb els més necessitats. Però sembla que aquest any la seva generositat no ha estat valorada.

La revista britànica 'Hello!' va publicar el passat dissabte, 14 de novembre, amb motiu del dia mundial de l'amabilitat, una llista amb els personatges més reconeguts que destaquen pels seus «actes de bondat». Allà apareixen esportistes, parelles de famosos, membres de la reialesa o músics, entre molts altres. Dins el grup de la reialesa, el mitjà ha triat a vuit dones que ha assenyalat que «lideren amb exemple i amabilitat». No obstant això, la reina Letícia no ha estat una d'elles.

Les 8 dones més «bondadoses» de la reialesa

Isabel II d'Anglaterra és la primera en aquesta llista i la descriuen com «una inspiració constant durant el seu regnat de seixanta-vuit anys». Des de 'Hello!' destaquen els discursos d'esperança de la reina i el seu suport als britànics en els moments més complicats. Kate Middleton és la següent, la duquessa de Cambridge ressalta per la seva implicació en les causes socials a favor dels nens i, a més, en els temes que aborden la salut mental.

Sofia de Wessex, la nora de la reina Isabel i dona del príncep Eduard, també apareix a la llista i ho fa gràcies a la seva notable vinculació amb més de 70 organitzacions benèfiques. La comtessa de Wessex s'ha enfocat, principalment, en la tasca amb persones amb discapacitat, en la prevenció de la ceguesa en països en desenvolupament, en la moda i en l'agricultura.

La duquessa de York, Sarah Ferguson, també dona suport a diferents organitzacions benèfiques i, per aquest motiu, el mitjà britànic l'ha inclòs en el rànquing. A més, els ha ensenyat a les seves filles, Beatriu i Eugènia, el valor de la solidaritat.

Tot i que Meghan Markle ja no és un membre actiu de la família reial britànica, 'Hello!' també l'ha inclòs en aquesta llista gràcies a la feina humanitària que porta fent des d'abans de casar-se, que va prosseguir després del casament i que segueix portant a terme avui dia.

A més dels 'royals' britànics, també s'ha destacat el treball de Rània de Jordània, la dona del rei Abd-Al·lah II de Jordània. En el llistat la ressalten com una defensora de l'educació dels joves i per presidir diverses fundacions a favor d'aquesta causa. De Jetsun Pema de Bhutan, la reina més jove actualment, emfatitzen la seva vinculació amb causes per salvar el medi ambient i la seva tasca en organitzacions com la Creu Roja.

Finalment, destaquen la tasca de Victòria de Suècia, l'hereva al tron del seu país, en els mesos més complicats durant la crisi sanitària de coronavirus.

Letícia involucrada amb les causes socials

Tot i que 'Hello!' ha deixat a Letícia fora del seu rànquing, l'asturiana sempre ha destacat per fer treballs similars al de les dones anteriorment esmentades.

La dona de Felip VI s'enfoca principalment en el desenvolupament professional de la dona i en totes les causes destinades a la salut. La mare de la princesa Elionor és presidenta d'honor de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i des de fa diversos anys està involucrada en investigacions científiques que tenen com a objectiu fer front a diverses malalties.

A més, en aquest any tan difícil per culpa de la pandèmia, ha volgut ajudar a les persones més vulnerables i les seves famílies. No obstant això, sí que hi ha alguna cosa que la diferencia de la resta: ella no té una fundació.


Comentaris

envia el comentari