El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Kiko Rivera a Instagram: els seus 7 posts més polèmics

Totes les publicacions de l'artista que més controvèrsia han generat

Kiko Rivera és un dels personatges que més contingut generen a les xarxes socials. L'artista és un dels que més polèmiques ha desenvolupat a través del seu Instagram en aquests últims anys, ja que gran part d'elles estan relacionades amb la seva mare, amb la que està vivint ara mateix un dur enfrontament per l'herència de Paquirri.

L'Instagram de Kiko Rivera s'ha convertit en una gran font d'informació per a tota la premsa del cor, on el DJ actualment té 980.000 seguidors. El conflicte que l'artista manté amb la seva mare també s'ha traslladat a les xarxes socials, després de confirmar una de les majors mentides d'Isabel Pantoja sobre els objectes personals de Paquirri. A continuació repassarem les publicacions més polèmiques de Kiko Rivera en el seu Instagram

Polèmic retorn de Kiko Rivera a Instagram

Unes setmanes abans de l'entrevista que va canviar la vida de Kiko Rivera en 'Sábado Deluxe', l'artista va esborrar totes les seves imatges d'Instagram a causa dels rumors sobre les seves suposades infidelitats, així com el seu conflicte amb Isabel Pantoja li van fer prendre aquesta decisió.

Dies abans de ser entrevistat a 'Sábado Deluxe', Kiko Rivera va tornar a Instagram amb un clar i polèmic missatge: «He deixat de donar explicacions... Al capdavall, la gent entén el que vol entendre».

Kiko Rivera confessa la seva tristesa a Instagram

Mitjançant una foto en aquesta xarxa social, Kiko Rivera va voler comunicar als seus fans la seva tristesa després de l'entrevista que va realitzar amb Jorge Javier al 'Deluxe', l'artista va confessar que estava passant una dura depressió. Uns dies després de la seva aparició a Telecinco, Kiko Rivera va agrair a tots els seus fans per mostrar-li tot el suport en els moments tan delicats que estava passant el DJ.

En aquesta publicació Kiko Rivera va reconèixer la seva «mirada trista i fixa», a més de reconèixer que no estava travessant per un dels millors moments de la seva vida, on la seva dona Irene Rosales va ser de les primeres a contestar. «T'estimo», li va escriure la seva dona.

Kiko Rivera incita a la seva mare Isabel Pantoja

Probablement, aquesta és la publicació més polèmica de Kiko Rivera a Instagram. L'artista li va llançar una contundent indirecta a la seva mare i aquí és on neix el conflicte entre tots dos, ja que amb aquesta publicació la premsa va començar a destapar la guerra familiar. Aquesta foto, en la qual l'artista apareix capcot, ha estat l'inici de la batalla contra la seva mare.

En el comentari de la publicació Kiko Rivera ha acusat la seva mare de no estar per ell. «Les paraules se les emporta el vent... 3 dies i encara segueixo esperant que vinguis a fer-me un petó», va escriure el fill de la cantant. Aquestes paraules fan referència al comentari que Isabel Pantoja li va fer durant una trucada telefònica a 'Sábado Deluxe'.

Quan Kiko va confessar la seva depressió en directe a Telecinco la seva mare va cridar en directe per mostrar-li tot el seu afecte i assegurar-li que l'endemà aniria a fer-li un petó. Però, sembla i a jutjar per aquest 'post', el petó no va arribar mai.