La condició de Kiko Rivera a Isabel Pantoja (o ven Cantora)

El fill de la 'tonadillera' va a per totes contra la seva mare

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera va estar al plató de l'especial 'Cantora. La herencia envenenada' | Gtres

El conflicte entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja està tenint una gran repercussió en tots els mitjans de cor d'Espanya, ja que la relació entre mare i fill està completament trencada, encara que acaba de sorgir una lleugera esperança que podria arreglar-ho tot. La presència de Kiko Rivera al programa especial emès el passat divendres, 13 de novembre, a Telecinco va suposar un abans i un després en la història de la televisió.

En aquest espai especial presentat per Jorge Javier Vázquez es va conèixer que Isabel Pantoja guarda en Cantora objectes personals de Paquirri, una cosa que al seu dia havia denunciat per robatori. Això ha suposat un punt d'inflexió per a Kiko Rivera, que ha reconegut sentir-se enganyat des que té dos anys.

Fins i tot, el DJ va reconèixer que la seva mare no havia sigut una bona persona i, amb documentació en mà, també va mostrar moltes irregularitats sobre Cantora i els comptes d'Isabel Pantoja. Després de molts anys on Kiko Rivera ha demostrat un gran amor per la seva mare, l'artista ha reconegut que està fart d'ella i que se sent molt dolgut per tot el que li ha fet.

Segons Kiko, la seva mare li ha privat d'estar amb la seva família paterna i això és una cosa que el DJ no podrà perdonar mai. «M'he sentit molt enganyat per la meva mare», va reconèixer en diverses ocasions en 'Cantora: La herencia envenenada'. Tot fa indicar que la relació entre tots dos està definitivament morta. Alguns col·laboradors de 'Sálvame' fins i tot han arribat a dir que Kiko Rivera ha perdut la seva mare en vida.

La realitat és que tot això està generant un ambient de molta crispació entre els damnificats, però, de moment, Isabel Pantoja es troba en Cantora i amb greus problemes d'ansietat segons ha informat 'El programa de Ana Rosa', que ha afirmat que la 'tonadillera' s'està medicant. Doncs, ara, resulta que ara hi pot haver un indici d'esperança per calmar la guerra. La reconciliació entre mare i fill és pràcticament impossible per ara, no obstant això, sí que és més probable és la possible treva mediàtica.

Les condicions de Kiko Rivera

Isabel Rábago ha revelat a 'Ya es mediodía' les condicions que Kiko Rivera hauria posat a la seva mare per signar la pau de cara als mitjans. «La pau mediàtica de Kiko Rivera i Isabel Pantoja succeiria asseient-se ambdós, i que ella li posi damunt de la taula els comptes reals sobre Cantora», ha dit la periodista en directe al programa presentat per Sonsoles Ónega.

«O li compra la seva part de Cantora o venen Cantora íntegrament», ha afegit Isabel Rábago. Cal destacar que en cap dels casos això suposaria una reconciliació entre Kiko Rivera i la seva mare, sinó que simplement calmaria les coses i faria que Kiko no tornés a carregar contra la seva mare als platós de televisió.

Segons han explicat en el programa presentat per Sonsoles Ónega, Cantora podria vendre per uns cinc milions d'euros, malgrat això, la finca més famosa d'Espanya està vivint les seves hores més baixes a causa del tens conflicte que hi ha entre Kiko Rivera i la seva mare. La treva mediàtica és possible amb les condicions de Kiko Rivera.

Ara caldrà esperar a Isabel Pantoja, qui tindria a la mà calmar el conflicte o no. De totes maneres sembla que la relació entre tots dos és i serà nul·la. Així, Isabel Rábago ha explicat que les intencions de Kiko és que la seva mare accepti les condicions per veure si pot viure més tranquil. En cap lloc busca acostar-se a la seva mare, ja que el mal que li ha fet és pràcticament irreparable. Veurem que passa finalment amb Cantora.


Comentaris

envia el comentari