Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

El 'ligue' de María Patiño dins de Telecinco que corre com la pólvora

Es tracta d'algú molt conegut en la cadena
La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño ha despertat l'interès d'un famós de Telecinco | Telecinco

Aquests dies, María Patiño es convertia en notícia perquè el seu amic, Antonio Montero, revelava una informació important sobre ella, concretament, a la secció 'Quiero dinero' de 'Sálvame' reconeixia que la periodista havia tingut un romanç amb un personatge molt famós. Això sí, no va revelar el nom d'ell.

D'aquesta manera quedava clar que la col·laboradora, que està casada amb l'actor Ricardo Rodríguez, ha estat sempre una dona amb gran atractiu. I ara això es torna a confirmar perquè hi ha un rostre molt conegut de la cadena que li hauria 'tirat l'ull', és a dir, que sembla que té interès en ella. De qui es tracta? Ni més ni menys que de Gianmarco Onestini, l'ex d'Adara.

Gianmarco es confessa

Al 'reality' 'Solo/Sola' es troba ara participant l'esmentat italià, després d'haver-se proclamat guanyador de 'El tiempo del descuento'. Així, seguint les petjades d'Anabel Pantoja o Sofía Suescun, s'ha atrevit a romandre sol en un apartament. Lloc on és observat pel públic durant les 24 hores del dia.

Discover Gianmarco Onestini
Gianmarco Onestini sent atracció per María Patiño | Telecinco

Aprofitant el seu pas pel programa i tenint en compte que està solter, després de trencar amb Adara, Telecinco ha decidit que pugui trobar l'amor. Per això, com si fos el tronista de 'MYHYV', està tenint cites amb diverses noies per veure si torna a enamorar-se. Precisament, durant una d'aquestes cites, és on ha deixat caure subtilment que li agrada María Patiño. En concret, va ocórrer mentre sopava amb Jenni.

Aquesta va apartar la seva mirada diverses vegades de la de Gianmarco, ja que va reconèixer que ell mirava molt profund, i això va fer que l'italià afirmés: «Sempre em diuen el mateix. Un dia estava veient 'Sábado Deluxe' i Lydia Lozano va saltar dient que jo mirava a María Patiño».

En aquest punt, la jove ha volgut saber el perquè l'italià mirava fixament a la presentadora. Així, li va preguntar: «T'agrada María?», a la qual va respondre sense trigar el concursant: «És molt maca». No obstant això, potser el que més va cridar l'atenció de Gianmarco és el que va manifestar després: «Però té el seu xicot». I és que amb aquestes paraules donava a entendre que potser si la periodista estigués soltera, hagués intentat alguna cosa amb ella.

María Patiño, la predilecció dels més joves

És interessant saber que María Patiño no és la primera vegada que aconsegueix enlluernar a un noi més jove. Així, a més de Gianmarco, fa un temps va provocar un gran interès en el cantant Omar Montes, ex d'Isa Pantoja. Ella mateixa va ser l'encarregada d'explicar que aquell li escrivia i li explicava el seu dia a dia. Això sense passar per alt que aprofitava totes les publicacions d'ella en xarxes per dir-li com de maca que és.

A Gianmarco li agraden les famoses de Telecinco

María Patiño potser se sent afalagada perquè l'italià senti interès per ella. No obstant això, no ha d'oblidar-se del fet que aquest sembla sentir certa predilecció pels rostres femenins de la cadena. Així, abans d'entrar al 'reality' 'Solo/Sola', sembla que va tenir un romanç amb Jennifer Baldini, ex-'tronista' de 'MYHYV'. I a això cal afegir que, a més, el jove no ha dubtat a demanar recentment al programa tenir una cita amb la presentadora Lara Álvarez.

D'aquesta va arribar a manifestar que «és una gran professional i una gran periodista. Només l'he vist dues vegades, però sempre és un plaer veure-la. Té un somriure meravellós i és una persona molt amable. M'agradaria que prenguéssim un te junts». Però aquí no va quedar la cosa. I és que, poc després, va afegir: «Sempre és agradable veure a persones com ella, solars. Ella em sembla que és una persona de sol, que brilla i que és molt amable i molt maca».