El cantant David Bisbal durant un concert

David Bisbal i la seva filla Ella, devastats per la pèrdua d'un referent

El cantant i la seva filla estan tristos per la notícia

David Bisbal i la seva filla Ella estan molt consternats per la mort d'algú molt proper. El cantant haurà d'aparcar per un moment les seves diferències amb la seva ex, Elena Tablada, a causa d'aquesta dolorosa pèrdua. Fa set mesos, Elena Tablada va viure un dels dies més feliços de la seva vida. L'ex de David Bisbal va donar a llum la seva segona filla anomenada Camila, fruit de la seva relació amb el seu marit Javier Ungría.

Una mica més de mig any després, la model ha de lamentar una dura pèrdua, la de la seva àvia, qui ha perdut la vida als 92 anys d'edat. L'ex de David Bisbal estava molt unida a aquest familiar. La mort de la seva àvia ha entelat un dels millors moments personals d'Elena Tablada, que malgrat encara tenir algunes disputes amb David Bisbal, pare de la seva primera filla, semblava que la calma s'anava ensenyorint en la seva vida.

El que més lamenta Tablada és que la seva filla Camila no pugui conèixer a la seva besàvia, ja que la model en moltes ocasions ha mostrat la seva àvia a les xarxes socials amb fotografies molt afectuoses i molt emotives. Ara, malauradament, Elena Tablada ha d'assumir aquest enorme tràngol. Segons expliquen a alguns mitjans diverses fonts properes d'Elena Tablada, la model estimava molt a la seva àvia i estava cada dia pendent d'ella.

Devoció per l'àvia

Sense anar més lluny, aquest mateix estiu l'exparella de David Bisbal va pujar al seu Instagram una imatge amb la seva àvia i els seus quatre besnéts. Elena Tablada estava molt orgullosa d'ella i així ho ha manifestat en moltes ocasions. «Moments màgics d'un llegat tan especial que ens va donar arrels per no oblidar d'on venim i ales per volar a on vulguem», va escriure a les seves xarxes socials acompanyant a una preciosa imatge familiar.

[Instagram]BwzpH7tnMvT[/ instagram]

Per a la dissenyadora aquesta mort és un gran tràngol, ja que malgrat l'edat que tenia la seva àvia mai es podia imaginar una vida sense ella. Elena Tablada i Javier Ungría es van casar precisament en el mateix lloc, on Elena Moura, l'àvia de la dissenyadora, es va casar amb el seu marit, Jorge Tablada.

Malgrat la seva avançada edat, Elena va ser al casament de la seva néta celebrada a l'Havana. La capital de Cuba va ser testimoni d'una meravellosa història que uneix una àvia i una néta per sempre. 71 anys després Elena Tablada es va casar en el mateix lloc que la seva àvia, a Sant Joan del Laterà.

Ara a la dissenyadora li quedaran tots aquests bonics records de la seva àvia amb la qual ha compartit molts moments al llarg de la seva vida. La seva primera filla, Ella, sí que ha pogut conèixer més a la seva besàvia, però Camila, que tot just té 7 mesos no podrà gaudir d'Elena Moura. Un dels desitjos de la model i dissenyadora era que la seva segona filla pogués gaudir de la seva besàvia.

L'àvia d'Elena Tablada ha perdut la vida per culpa del coronavirus, tal com ha informat la revista 'Diez Minutos'. El virus està deixant terribles conseqüències per a les famílies espanyoles. I, per aquest mateix motiu, per culpa de la pandèmia Elena Tablada no ha pogut gaudir uns anys més de la seva àvia. Elena Moura ha mort a l'Hospital Universitari HM Sanchinarro de Madrid.

Elena Moura era molt estimada per David Bisbal i Ella

'Diez Minutos' ha avançat en exclusiva aquesta tràgica notícia i, a més, ha especificat que l'àvia d'Elena Tablada feia diversos dies que estava ingressada a l'hospital. El citat mitjà també ha explicat que la dissenyadora està esfondrada, ja no només per tot el que estimava a la seva àvia, sinó perquè per a ella significava molt més, ja que la considerava com una segona mare.

David Bisbal i la seva filla Ella també estan molt tristos per la notícia, ja que la petita tenia molt afecte per la seva besàvia. Bisbal va arribar a conèixer a Elena Moura i, en alguna ocasió, ha revelat que l'àvia de la seva ex tenia molt bona relació amb ell.