Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

El gest d'abatiment de les germanes de Mila Ximénez

La col·laboradora de 'Sálvame' es troba sedada a casa amb la companyia dels seus germans i la seva filla Alba Santana, que ha viatjat des d'Amsterdam

Mila Ximénez viu un moment molt complicat. Arran del càncer de pulmó que van diagnosticar-li fa un any, el seu estat de salut és molt feble.


Segons informa 'La Razón', la col·laboradora de 'Sálvame' es trobaria sedada al seu domicili amb la companyia de la seva família.


Els seus éssers estimats no han volgut deixar-la sola en cap moment. Ens estem referint a la seva filla, Alba Santana, i als seus tres germans, Manolo, Concha i Encarna. De fet, les seves germanes s'han deixat veure pels carrers de Madrid i estan realment abatudes.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Les germanes de la col·laboradora són els seus pilars 

Des de la sortida del seu últim ingrés hospitalari, Mila Ximénez ha empitjorat notablement. Segons s'ha publicat, ha patit una crisi d'ansietat i, a més, el tractament del càncer no ha donat els resultats esperats. És per això que en la seva última aparició pública vam poder veure-la molt dèbil i en cadira de rodes.

Aquesta imatge va fer saltar les alarmes i, fins i tot, la seva filla va decidir viatjar des d'Amsterdam, on viu, fins a Madrid.

Des de la seva arribada a la ciutat, Alba no ha sortit de casa de la seva mare. Manolo, Concha i Encarna tampoc han dubtat en fer les maletes i marxar uns dies a casa de la col·laboradora. Volen cuidar-la i ajudar-la en aquest dur tràngol.

'Crónica Directo' ha publicat que les dues germanes de la col·laboradora han sortit a passejar pels voltants del domicili. Ho han fet per estirar les cames, respirar aire pur i, sobretot, per recuperar forces.

Estan molt preocupades per Ximénez, ja que el seu estat és realment greu. Aquest sentiment no el poden amagar, les seves expressions facials i les seves mirades ho diuen tot.

L'última hora sobre la col·laboradora de 'Sálvame'

Tothom guarda silenci sobre l'estat actual de Mila Ximénez. De fet, a 'Sálvame' no s'ha comentat res al respecte.

Amb tot això, els seus seguidors estan molt preocupats. Així doncs, davant aquesta absència d'informació, han optat per enviar-li missatges d'ànim. Ho han fet a través de Twitter amb el hashtag #FuerzaMila, que ha estat tendència.


De moment, alguns mitjans de comunicació com 'La Razón', han donat a conèixer que la col·laboradora es troba sedada al seu domicili. Ara bé, sempre amb la companyia i el suport de la seva família. Alba Santana, la seva filla, no se separa d'ella.

A més, s'ha publicat que fins i tot hi ha diversos amics de la col·laboradora que han anat a visitar-la a casa. Ho han fet per donar-li amor i forces, com Jorge Javier Vázquez.