L'emotiu gest d'Ana Obregón amb Paz Padilla després de la mort del seu marit

La presentadora havia pronunciat unes polèmiques paraules després de la mort d'Álex Lequio

Ana Obregón i Paz Padilla en imatges d'arxiu.
Paz Padilla i Ana Obregón en els funerals d'Antonio Juan i Álex Lequio, respectivament | xarxes socials

Fa dos mesos AnaObregón perdia el seu fill Álex, de tan sols 27 anys d'edat mentre que aquesta setmana passada PazPadilla s'acomiadava del seu marit AntonioJuan. Tots dos morien a causa del càncer que patien. Les pèrdues que han patit la còmica i l'actriu han fet que durant aquests últims mesos s'hagi parlat molt d'elles.

Després de la mort d'Álex Lequio, Paz Padilla es convertia en notícia per les polèmiques paraules que la presentadora havia pronunciat al plató de 'Sálvame'. Unes paraules que després de la mort del seu marit han cobrat tot el sentit.

«Feia dos anys que es preparaven per la seva mort. M'imagino que mai estàs preparat, però cal acceptar-ho, la mort forma part de la vida. És una cosa que tots anem a recórrer, aquest camí. Jo acabo de passar per una cosa semblant», havia dit PazPadilla en referència a la seva mare.

Ana Obregón contacta amb Paz Padilla 

Unes declaracions que en el seu moment van ser durament criticades. De fet, molts seguidors de la còmica van atacar-la per haver comparat la mort de la seva mare, ja gran, amb la d'un fill tan jove. No obstant això, sembla que AnaObregón va entendre el que va voler dir Paz i no li guarda cap rancor per aquelles paraules.

Tant és així, que l'actriu ha volgut mostrar el seu suport a l'andalusa. Segons recull la revista 'Semana', Ana Obregón va demanar a TereluCampos el nou número de telèfon de Paz Padilla per mostrar-li el seu condol. La filla de María Teresa Campos assegura que «Ana treu forces per compartir el seu dolor i espero que Pau hagi pogut parlar amb ella perquè estic segura que s'hauran fet molt bé».


Comentaris

envia el comentari