Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'

Mila Ximénez deixa commociona Telecinco amb una confessió sobre el seu càncer

Mila Ximénez manté l'esperança i confia en la seva oncòloga

MilaXiménez no perd l'esperança malgrat el complicat diagnòstic que va rebre ara farà un mes i mig. La col·laboradora de 'Sálvame' pateix un càncer de pulmó amb metàstasi, motiu pel qual s'ha de sotmetre a un fort tractament de quimioteràpia i radioteràpia.

Ximénez va voler compartir el diagnòstic amb els seus companys de programa i tot seguit es va mantenir durant un temps apartada de la pantalla per centrar-se en la seva salut i realitzar-se les proves requerides per la seva oncòloga. Ahir però la col·laborada va reaparèixer a 'SábadoDeluxe' i ho ha fet per parlar sense embuts de la malaltia que pateix.

Mila Ximénez pateix un càncer de pulmó amb metàstasi

El diagnòstic va arribar després que Mila Ximénez se sotmetés a una ressonància per un fort mal de costella. «Pensava que era una lesió, mai vaig imaginar que tindria càncer», deia molt emocionada ahir al plató de Telecinco. Durant l'entrevista la col·laboradora va estar acompanyada en tot moment dels seus amics de programa, ja que Lydia Lozano, Kiko Matamoros o Chelo García Cortés van estar al plató en l'entrevista que li va fer María Patiño.

«La doctora em va dir que era un tumor al pulmó amb metàstasi, aquí em vaig cagar. Està als pulmons, al fetge i més parts. Serà una lluita llarga... L'oncòloga em va dir 'farem el tractament de radioteràpia i quimioteràpia', em va agafar molt a temps», va explicar Ximénez.

El tumor inoperable de Mila Ximénez

MilaXiménez sap que la cosa està complicada perquè el tumor no està localitzat i això complica molt les coses. És per això que no es pot operar i haurà de sotmetre's a un llarg tractament. La col·laboradora assenyalava que «els metges m'han explicat que quan un càncer està localitzat se li dispara i punt, però a aquest no se li pot disparar».

No obstant això,  Mila  manté l'esperança i confia cegament en l'oncòloga. «No he estat ni un minut sola des que vaig saber que tenia càncer... Per a mi era molt complicat dir 'tinc un càncer' però he passat sots emocionals molt més fotuts que això, i això em va servir per a alguna cosa», sentenciava la col·laboradora .