La cantant Shakira en un programa de televisió

El nou maldecap de Shakira que la deixa perplexa i ha acabat als tribunals

La cantant no dona crèdit a què han fet dos rapers alemanys

La cantant colombiana Shakira s'ha quedat de pedra quan ha descobert els que uns rapersalemanys cantaven sobre ella. La de Barranquilla ha denunciat als dos cantants per haver creat una cançó amb el seu nom on parlen despectivament sobre la seva persona.

Davant d'aquest fet, la cantant no ha dubtat en contactar amb els seus advocats i emprendre mesures legals contra els dos artistes qui, a més, han utilitzat la seva imatge per fer la portada de la cançó.

Els dos artistes han estat denunciats

Fa uns mesos que la cançó en qüestió va veure la llum. Els seus autors són Kalazh44 i Samra i en el tema titulat 'Shakira' parlen de Colòmbia i de la cocaïna. El programa televisiu 'Suelta la Sopa' va explicar en directe que Shakira es va enfadar moltíssim quan es va assabentar de l'existència de la cançó i «immediatament va trucar indignada al seu equip d'advocats per prendre cartes en l'assumpte».

Per si no fos prou, la cançó té una frase que diu «dibuixa coca colombiana com Shakira» quelcom que sens dubte va indignar a la cantant. Però encara hi ha més i és que per les xarxes socials circula la portada del tema que consta en una imatge amb el rostre de Shakira on se la veu aguantant un paper enrotllat a la mà mentre damunt d'una taula hi ha unes ratlles de cocaïna tallada com si es preparés per esnifar-la.

Disculpa pública

Un dels dos rapers alemanys, Kalazh44, ha volgut compartir un vídeo a través del seu compte oficial d'Instagram després de conèixer que l'artista colombiana l'havia denunciat. Es tracta d'un vídeo on demana disculpes a Shakira pel dany ocasionat: «Estimada Shakira, en cas que vegis això o ho vegi algú del teu equip, vull que sàpigues que t'admirem molt, ens agrada molt la teva música i no volem cap mena de problemes». 

En el vídeo, el raper també té unes paraules per a la parella de la cantant: «Piqué, també jugues molt bé a futbol». Fins ara però, Shakira no ha fet cap declaració sobre aquest tema.