YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El gest de Sara Carbonero i Iker Casillas que ningú entén

Sara i Iker han tingut a la premsa en suspens des que va saltar la notícia de la seva possible ruptura matrimonial, però un nou gest de la parella torna a deixar a tots desconcertats

Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia
El gest de Sara Carbonero i Iker Casillas que ningú entén | Catalunya Diari

 

 

Fa un parell de setmanes aclaparava l'actualitat mediàtica la notícia que la idíl·lica parella formada per la periodista i el jugador de futbol, Sara Carbonero i Iker Casillas, s'havien separat. Fonts pròximes al matrimoni van assegurar que entre ells regnava un tracte cordial pel bé dels dos fills que tenen en comú, Martín i Lucas. De fet, es parla de què l'antic porter del Reial Madrid ja no resideix en l'habitatge conjugal sinó en un altre immoble, però a prop de la seva família.

 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

En canvi, també hi ha veus autoritzades per la parella que afirmen que els rumors de crisi van quedar en el passat, i que ara regna l'amor i l'harmonia a la llar dels Casillas Carbonero. Tanmateix, sigui com sigui, ni Sara ni Casillas han permès fer callar els rumors que circulen per la premsa sobre la seva relació sentimental.

 

Com de costum, la presentadora i el porter han donat el silenci per resposta sense desmentir o afirmar si realment estan travessant un període de crisi o de si el divorci ja és més que imminent. La discreció amb relació a la seva vida sentimental sempre ha estat el seu punt fort. Tan sols les preguntes aclaparadores de la premsa a la mare de Martín i Lucas en un aparcament quan Sara muntava en el seu cotxe, van aconseguir treure-li a la periodista una miserable pista sobre com es troba la parella.

 

Iker Casillas entona 'mea culpa'

En alguna ocasió la parella ha parlat de crisi matrimonials passades o de problemes en la seva relació, però de les quals sempre han sortit airosos, i és que, després de cinc anys de matrimoni i onze anys d'amor, alguna crisi que altra entre ells entra dins del comú.

 

Iker Casillas va ser l'encarregat d'entonar el 'mea culpa' quan la relació s'esquerdava temps enrere. El porter va confessar que no li havia prestat tanta atenció a la seva dona com mereixia i que això els va ocasionar una etapa de crisi. No obstant això, la parella va saber esquivar aquell sot i continuar amb el seu idil·li, segons diuen.

 

Però, tampoc els hi van venir bé donades perquè la vida els va ajuntar de nou, almenys per continuar sent un temps més el pilar de suport l'un a l'altre quan Iker va patir un infart i, poc temps després, a Sara li van diagnosticar càncer. El trasllat a Portugal del porter va mobilitzar a tota la família cap a Porto, a Sara inclosa, que es va organitzar perfectament per conciliar la vida familiar amb la seva professió en el nou domicili.

 

De la mateixa manera, quan el matrimoni va decidir fer un pas enrere i tornar als seus orígens, Madrid, ho van fer junts. No obstant això, els rumors de crisi es revifen al voltant de la parella, ja que Isabel Jiménez, amiga de la periodista, ho sap molt bé, però tampoc es pronuncia al respecte.

 

Cert és que, per estar en ple procés de separació, Iker i Sara es van deixar veure a la sortida d'un restaurant després de gaudir d'un dinar amb la guardiana dels secrets del matrimoni. Això si, val a dir que la parella va sortir per separat de restaurant i van prendre camins diferents. I és que Sara es va muntar al cotxe d'Isabel sense Iker, qui va prendre un camí diferent del de les dues comunicadores. Indistintament del que estigui succeint en l'entorn familiar del futbolista i la presentadora, tots dos estan gestionant la situació sota la cautela.

 

Encara directament ells no parlen amb la premsa ni es pronuncien al respecte més que per deixar clar que «no diré res», com bé va apuntar Sara, si parlen amagant-se sota terceres persones a qui li concedeixen el poder de la paraula. Aquestes fonts asseguren que no hi ha ni rastre de crisi entre el matrimoni, però crida l'atenció que, de ser cert, això no ho confessin els mateixos protagonistes i posin punt final a les especulacions i els rumors amb mitges veritats.


Comentaris

envia el comentari