El gest romàntic de Sandra Barneda amb Nagore Robles a les Campanades

La presentadora va fer una declaració d'amor a la seva noia

Sandra Barneda presentant les campanades a Telecinco
Sandra Barneda va declarar el seu amor en directe durant les campanades | Telecinco

Aquest 2020 que acaba de finalitzar ha estat dur per a tothom, però també n'hi ha que han viscut coses bones en ell com Sandra Barneda i Nagore Robles. En concret, aquestes dues dones han donat una segona oportunitat a la seva història d'amor. És més, ara estan més felices i unides que mai.

I precisament aquest fet és el que ha portat a la presentadora a aprofitar el directe de les Campanades per tenir un gest molt romàntic amb la seva noia. Li ha declarat el seu amor de forma pública.

Les Campanades més romàntiques

Aquest any 2020, ha estat molt bo, professionalment parlant, per Sandra Barneda. Així ha tornat amb èxit a la televisió i, a més, ha estat finalista del prestigiós Premi Planeta. I la millor manera de posar-li el fermall d'or ha estat presentant les Campanades de Cap d'Any a Mediaset.

Christian Gálvez ha estat el company de cerimònies de la catalana, que ha lluït radiant durant l'emissió de l'espai, que es va realitzar des de Gran Canària.

La presentadora es va mostrar, en tot moment, emocionada per estar al capdavant de tan important comiat del 2020. I així va estar també després que d'haver-li donat la benvinguda al 2021. Bona mostra d'això és que no va dubtar en declarar el seu amor a la seva noia.

En concret, tot va succeir quan, després de menjar els dotze grans raïms, Sandra va lamentar no poder fer-li una abraçada al seu company, per les mesures davant el coronavirus. Això la va portar a declarar el que ella fa cada any després de les Campanades i va ser aquí quan va treure la seva faceta més romàntica.

Exactament va dir: «Jo no sé què fas tu, però jo, quan acabo el raïm, beso la meva xicota». En aquest moment, va buscar a Nagore Robles que estava darrere de les càmeres i li va dir: «Que t'estimo molt, que estàs per aquí».

Aquestes paraules van fer que la basca s'emocionés i no pogués evitar cridar, el que va provocar les rialles de Gálvez.

Nagore Robles també va tenir paraules romàntiques per a la seva noia

La presentadora va declarar l'amor a la seva xicota en directe a Telecinco i Nagore Robles li va respondre a les xarxes socials. Així, va fer servir el seu perfil a Instagram per compartir diverses fotografies juntes durant les esmentades Campanades.

Aquestes instantànies les va acompanyar del següent missatge: «Una nit plena d'amor, amistat, complicitat i moltíssima il·lusió. La meva última nit de l'any 2020 va ser una explosió d'emocions, carregada de records de tots els meus éssers estimats. Una nit inoblidable per a tothom. Gràcies a la meva admirada Sandra Barneda per mirar-me així sempre».

Aquesta publicació ha aconseguit més de 100.000 'm'agrada' i nombrosos missatges de fans desitjant-los el millor i destacant l'envejable felicitat que viuen. I a aquests s'han sumat les felicitacions d'amics i companys com Toñi Moreno o Màxim Huerta.

Un any envejable per a Sandra i Nagore

Com hem esmentat, Sandra Barneda i Nagore Robles han viscut un 2020 molt especial a nivell personal. I és que, després de la ruptura, van decidir donar-se una segona oportunitat. I, en aquest cas, ha funcionat. Estan radiants i no amaguen el seu amor públicament.

És més, fins i tot estan tan unides i comparteixen tants somnis que han decidit posar en marxa un projecte empresarial. Segons sembla, han creat una empresa amb la qual han comprat un terreny a Àvila. Amb ell el que persegueixen és posar en peu un establiment turístic amb l'objectiu que les persones que ho desitgin puguin deixar de banda l'estrès. I és que aquest està situat en plena natura.


Comentaris

envia el comentari