El nostàlgic Cap d'Any de Paz Padilla sense el seu marit: «Sé que 2021 no serà millor»

La presentadora ha tingut un record pel seu espòs, mort el 2020

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Paz Padilla va dedicar unes boniques paraules al seu difunt marit | Telecinco

El 2020 ha estat marcat per la pandèmia, però per a persones com Paz Padilla també ha estat molt dur per altres motius. El passat mes de juliol va morir el seu marit, Antonio Juan Vidal. Una mort que ha estat una enorme pèrdua per a la gaditana perquè, com ha donat a conèixer, aquell era l'amor de la seva vida.

I precisament per aquesta tràgica mort, aquest Cap d'Any ha estat molt difícil per a la presentadora. Ha estat molt nostàlgic i no ha pogut evitar recordar-lo. És més, fins i tot va voler dedicar-li unes paraules.

L'emotiu missatge de Paz Padilla al seu espòs

A través de les xarxes socials és com Paz Padilla va voler enviar un missatge al seu marit. En concret, ho va fer pujant al seu compte d'Instagram un vídeo de cinc segons on els dos apareixen junts a la platja i abraçats.

Aquesta imatge la va acompanyar  d'unes paraules que, sense cap dubte, han emocionat: «RES SERÀ IGUAL perquè tenia una vida completa. En cas d''haver-ho sabut abans, no t'hauria deixat respirar sense compartir amb mi cada glopada d'aire. No t'hauria deixat dormir, parlant fins que el sol ens sorprengués».

I a això va afegir: «No t'hauria deixat partir en aquesta estació d'Atocha que tant em feia mal l'ànima. Mai t'hauria deixat anar la mà. No hauria deixat d'abraçar-te per sentir la teva pell. No hauria deixat de besar aquests llavis de cotó de fira que tant trobo a faltar».

El 2021, un any complicat per Padilla

En aquest citat missatge al seu espòs mort, l'estrella de Telecinco va deixar palès que sap que aquest nou any no serà gens senzill per a ella: «Sé que el 21 no serà millor perquè tu ja no hi ets. El 20 em va donar l'oportunitat a la nostra habitació d'agafar la teva mà, de besar-te, de sentir la teva pell, arrupir-me en el teu pit, parlar sense dir una paraula, perquè sabíem el que no dèiem». Així mateix, va afegir: «No sé què m'espera el 22, 23 o el 27, però sé que tot haurà valgut la pena fins a dir-te adeu».

Aquesta declaració d'amor i dolor, al mateix temps, de Paz Padilla la va concloure d'aquesta manera: «Cada matí trobaré consol en pensar que ens vam poder acomiadar i que ens tornarem a trobar. Aquesta nit prendré raïm, brindaré per tu i desitjaré ser feliç en 2021 com et vaig prometre. T'estimo el meu amor».

Centenars de missatges de suport per a Paz Padilla

Amb aquest missatge, la gaditana ha deixat palès que, encara que intenti somriure a la vida, porta un gran mal per dins. I és que no és fàcil acomiadar l'amor.

Precisament per aquest motiu, la seva filla, Anna Ferrer, i els seus germans estan donant-li suport en tot moment. No obstant això, també està rebent afecte i molt d'ànim d'altres persones després d'aquesta última publicació. Així, són molts els fans que no van dubtar a deixar-li comentaris com ara aquests:

  • «Que trist i que bonic a la vegada! Quan hem après de tu, Paz. Una abraçada enorme i els meus millors desitjos per a tu i la teva família pel 2021».
  • «Només dir-te 'gràcies' per tot el que comparteixes».
  • «T'admiro perquè, amb l'any que has tingut, has sabut il·luminar a molts i ho seguiràs fent».
  • «Segur que t'acompanya en cada moment dels teus dies Feliç any nou!».

No obstant això, tampoc cal passar per alt que aquesta publicació ha comptat amb els 'm'agrada' i els ànims de molts famosos. Ens estem referint als d'amics i companys de Paz Padilla com Omar Suárez, Toñi Moreno, Chenoa, Tamara Gorro o Kiko Rivera. Aquest, en concret, li ha escrit a la gaditana: «Ets meravellosa. Gran pensament».


Comentaris

envia el comentari