Dani Rovira en una imatge d'arxiu

L'emotiu missatge de Dani Rovira per Cap d'Any que posa la pell de gallina

L'actor ha reflexionat sobre la vida i s'ha recordat de tots els morts

Dani Rovira ha acomiadat l'any amb un emotiu missatge de Cap d'Any. L'actor ha compartit amb els seus seguidors a Instagram una impactant reflexió sobre la vida que posa la pell de gallina. L'any 2020 ha estat especialment complicat per a tots arran de la pandèmia de la Covid-19, que ha suposat la pèrdua de milers de vides i una crisi econòmica, social i sanitària que ha posat contra les cordes a moltes famílies.

A més, en el cas de Dani Rovira, el fatídic any 2020 li ha suposat una dura batalla contra el càncer: Un Limfoma de Hodgkin que li van diagnosticar després d'observar un petit bony a la clavícula. Per fortuna, l'actor ha superat el càncer després de sis mesos de tractament de radioteràpia i quimioteràpia.

«Avui és el primer dia de la resta de la meva vida. Sis mesos de pujada a una de les muntanyes més dures a les quals m'he enfrontat, però a la fi vaig arribar al cim i, creieu-me, les vistes des d'aquí són precioses i reveladores» va escriure l'actor en una publicació a Instagram per anunciar la notícia de la seva recuperació.

Dani Rovira reflexiona sobre la vida a la seva última publicació a Instagram

Ara més que mai, Dani Rovira està «agraït a la vida per aquesta segona oportunitat» que no pensa desaprofitar, una filosofia de vida que vol traslladar als seus seguidors de les xarxes socials, amb els quals comparteix nombrosos consells i reflexions.

Amb l'arribada de l'any nou, l'actor ha volgut compartir una emotiva reflexió sobre la vida al seu compte d'Instagram i recordar-se de totes les persones que van morir al llarg d'aquest any.

La reflexió de l'actor està dedicada «als que van ser obligats a anar-se'n, per als que vam poder quedar-nos, per als que sempre han estat, els que van decidir anar-se'n, els que acaben d'arribar, els que arriben tard o els que estan per venir» , comença resant el text.

En la publicació, Dani Rovira torna a recalcar el valuós i extraordinari que és estar viu, malgrat tots els obstacles que puguem trobar en el camí. «La vida és un trànsit, de vegades meravellós, altres vegades dolorós, però sempre apassionant», reflexiona l'actor.

Per acabar, el malagueny ha llançat una petició als seus més de 2,3 milions de seguidors, als quals també ha desitjat un feliç any nou. «Viure amb passió mentre cremi la metxa de la nostra vela, i que els sospirs que tingueu aquest any siguin per avivar el foc i mai apagar-lo. Feliç 2021», finalitzava Dani Rovira en una publicació acompanyada amb la fotografia d'una petita espelma encesa.

Reacció a la reflexió de Cap d'Any de Dani Rovira a Instagram

En poc més de 24 hores, la publicació de Cap d'Any de Dani Rovira va assolir gairebé els 100.000 m'agrades a Instagram i el centenar de missatges. Molts seguidors han volgut elogiar l'actor per la seva preciosa reflexió, agraint unes paraules que han posat la pell de gallina a molts usuaris.

Dani Rovira ha rebut també nombroses mostres d'admiració i afecte, així com felicitacions de seguidors que li desitgen molta salut i prosperitat per a aquest nou any. Alguns dels comentaris més destacats de la publicació són:

  • «Preciosa Reflexió!! T'admiro com a actor però sobretot com a persona!».
  • «La teva força i superació ha estat de les poques coses bones d'aquest 2020».
  • «Sempre tens les paraules correctes. Gràcies Dani. Bon any».
  • «Que tinguis una llarga vida feliç Dani, gràcies per les teves paraules».
  • «Per tots ells!! Bon any i molta SALUT».
  • «Moltes Gràcies Dani... ets pur talent. A celebrar la vida i a seguir avivant aquesta flama».