Imatge de José Ortega Cano

Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila donen positiu en coronavirus

L'encarregada de donar la notícia ha estat la mateixa Gloria Camila a través de les seves xarxes socials

El coronavirus també ha sacsejat a la família de José Ortega Cano. Gloria Camila revelava aquest divendres, 1 de gener, a través del seu compte d'Instagram que el seu pare, Ana María Aldón i ella havien donat positiu en Coronavirus.

Amb total naturalitat, la jove ha narrat com ha estat per a ella l'entrada en el 2021: «Avui m'he aixecat amb la notícia que el meu estimat papi, Ana i la tita Marina eren positius en Covid, recordant que vaig estar amb ells, vaig anar a fer-me la prova, i aquí estic, a casa tancada per donar positiu jo també».

Amb això, la filla del torero ha volgut deixar clar que ella no ha contagiat a ningú, per a evitar així possibles rumors per part de la premsa. «Vull deixar clar que no he contagiat a ningú, no ha estat per una irresponsabilitat, ni de bon tros. Així és una pandèmia i ningú té el control», recalcava Gloria Camila.

A més, la que fos parella de Kiko Jiménez també ha volgut afegir que per a ella passar cap d'any «a casa, en pijama i calenteta és el millor, però perdre al 'papi' o a algun ésser estimat no, EM NEGO».

Gloria Camila, sense mascareta

La veritat és que han estat molts els internautes que han culpabilitzat a la jove que el seu pare, la salut del qual es troba ressentida, hagi agafat el Coronavirus a pesar que les seves aparicions públiques siguin molt comptades.

Cal recordar que fa a penes un parell de setmanes, Gloria Camila era lapidada públicament després de ser vista passejant al seu gos sense màscara, un fet al qual la jove també ha volgut fer esment: «Que jo passegi al meu gos sense ningú, i no tenir la màscara posada no implica que pugueu lapidar i alegrar-vos del mal aliè».

Després de sortir a la llum la notícia, el mateix Kiko Hernández la reprenia a 'Sálvame' assegurant que la filla del torero havia de viure en un poble diferent de la resta dels espanyols en poder passejar-se lliurement sense la seva corresponent màscara quirúrgica, encara que això sí, ho feia d'una manera totalment irònica, tot un habitual en el col·laborador.

La seva reflexió sobre el 2021

La jove ha aprofitat el seu post per a fer balanç del 2020 i donar-li la benvinguda a l'any 2021. «Ja s'acaba el 2020, i comença un 2021 al qual només li demano seguir amb els meus, salut, estabilitat i molt amor. Avui estic reflexiva i tristona, s'acaba un any en què ens han deixat moltíssimes persones, ens han arrabassat riures, abraçades, moments, plans... Però als qui seguim aquí, només els dic: lluitem i guanyarem», començava dient.

«No sabem valorar el que tenim fins que estem a punt de perdre-ho, ens ajuntem quan passen desgràcies, o per la simple morbositat i tafaneria. Perquè família, això és molt més que tot això, hem de respectar i respectar-nos, hem de mantenir-nos ferms», assegurava finalment abans de revelar que tota la seva família estava infectada per Coronavirus.

Sens dubte, aquest 2021 no ha començat de la millor forma per a la jove influencer. Cal destacar que el 2020 tampoc ha estat un any gens fàcil per a Gloria Camila, ja que ha hagut de veure com la seva família era posada en dubte després de l'aparició estel·lar d'Ana María Aldón en 'Supervivents'.

Als comentaris maliciosos de l'audiència cap a la jove per no defensar correctament a la dona del seu pare, cal afegir-li la seva guerra oberta contra Sofia Suescun i Kiko Jiménez, amb qui sembla no haver arribat encara a un enteniment. Ara, que sembla haver tornat a confiar en l'amor de la mà d'un jove anònim, Gloria Camila ha de fer front a aquesta nova garrotada.