Imatge de Ginés Corregüela mirant a la càmera amb rostre seriós a 'Supervivientes'

Ginés Corregüela es venja de Kiko Hernández confirmant el gran secret

Ginés Corregüela no s'ha mossegat la llengua en cap moment

Ginés Corregüela és conscient que és al punt de mira i no deixen de ploure-li les crítiques. En concret, està sent atacat per les seves infidelitats, els seus comentaris fora de lloc i fins i tot per la seva 'estratègia' per continuar a la televisió. Però, qui més l'ha posat contra les cordes, a més de la seva pròpia família, és Kiko Hernández.

Ginés ara ha tingut l'oportunitat d'estar cara a cara amb ell i no s'ha tallat ni un pèl. Ha optat per explicar el gran 'secret' que gira al voltant del col·laborador i que li han retret alguna vegada. Ha estat ferm i contundent sobre això.

Ginés Corregüela té clar l'origen del conflicte

El xicot de Yaiza Martín ha passat a ser un personatge de la televisió força odiat, cosa que li permet guanyar molts diners. És clar, perquè no deixa d'estar en programes explicant les seves 'misèries' familiars i la seva vida sexual. Fins i tot ha donat morbositat, enfrontant-se en un plató a la seva exdona.

Ginés és conscient que tot això li està fent caure moltes crítiques, entre elles les de Kiko Hernández. Aquest li ha retret que s'assegués en un 'Deluxe' per ingressar una abundant quantitat de diners sense explicar res.

Kiko Hernández amb ulleres
Ginés Corregüela és conscient de tot el que Kiko ha explicat sobre ell | TELECINCO

També li ha retret que permeti que la seva parella carregui contra la mare de les seves filles burlant-se del seu físic. Tant és així que s'ha referit al de Jaén amb aquests termes: «No és Brad Pitt. Té una panxa que sembla el Pare Noel».

Corregüela, així mateix, ha vist el col·laborador titllar-lo de mal pare i d'estar fent un negoci del patiment dels seus éssers estimats. Totes aquestes acusacions són les que han propiciat que sorgeixi el conflicte entre Corregüela i Hernández.

Ginés Corregüela posa sobre la taula la veritat

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha anat al plató de 'Sálvame', on ha rebut una emotiva trucada de la seva filla Laura. Allà s'ha vist cara a cara amb Kiko, amb qui ha protagonitzat un moment tens. Sí, perquè el primer que ha fet ha estat negar les informacions que el televisiu n'ha estat donant, com una discussió amb Yaiza.

Ginés ha arribat disposat a no quedar-se callat: «Jo dic que ets més fals que l'ànima de Judes perquè dius coses que no són veritat. Estàs mentint ara i altres dies també. Tu dius que jo vinc aquí per diners, tu també vens aquí per diners».

Alhora, ha revelat el secret o el retret que durant anys se li ha fet a Hernández i és que té un 'paper'. Li ha retret:  «Tu tens el rol d'enfonsar la gent dient coses que no són veritat».

Però, Corregüela ha comprovat com el seu interlocutor no es quedava callat. Li ha respost: «No, jo fa 25 anys que estic a Telecinco, la teva feina és fer entrepans». Davant d'aquesta afirmació, el 'rei dels entrepans' s'ha continuat defensant: «Perdona, però no, això dels entrepans és una cosa que he fet a partir dels 52 anys. Jo tinc feina fixa des de fa molt de temps. De tu qui posi Telecincodirà que ets un embrollador que diu coses que no són veritat». «Bé, unes sí i altres no, depèn del dia que tinguis», apuntava.

Imatge oficial de Ginés Corregüela com a concursant de 'Supervivientes 2023'
Ginés Corregüela l'ha titllat de mentider | Telecinco

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aquest comentari de Ginés ha molestat i molt Kiko, que ha tornat a respondre-li amb contundència. Ha manifestat: «Primer, jo vaig defensar moltíssim la que és la teva xicota, l'única persona que va donar la cara per ella vaig ser jo. Documenta't abans de parlar».

«I segon, el dia 23 ens n'anem al carrer i el que està dient m'afecta. És clar, a veure si ara un directiu dirà que soc mal professional pel que està explicant ell, i ja no em tornaran a contractar», apuntava el col·laborador.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!