Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Shakira i Gerard Piqué.

Shakira acomiada una de les persones que més l'ha ajudat en la lluita contra Piqué

Shakira ha pres una decisió difícil

Shakira ho ha tornat a fer. Ha pres una decisió d'última hora que ho podria canviar tot. Després de veure com treia la cançó més polèmica de l'any —i probablement de la dècada—, i també després d'abandonar Barcelona, que havia estat casa seva durant pràcticament deu anys per començar una nova vida a Miami, ara ho ha tornat a capgirar tot. 

I és que, precisament per estar ara completament instal·lada als Estats Units, vol deslligar-se per complet de la seva vida anterior. I hi havia encara un fil que no havia tallat. Fins ara. 

Shakira fa fora la seva advocada

Fins ara havia estat l'advocada Pilar Mañé qui s'havia encarregat de qüestions tan importants com la custòdia dels seus dos fills, Milan i Sasha. I és que, recordem, no va ser fàcil.

Després de mesos i mesos de reunions, tant Shakira com Gerard Piqué van arribar a un acord. La cantant s'enduria els nens a viure fora de Catalunya, mentre que el president de la Kings League es quedaria vivint a Barcelona i només veient els seus fills en un curt període de temps.

Tot i aquest escenari clarament positiu per Shakira, ara sembla que ha decidit prescindir dels seus serveis, com ha informat La Vanguardia.

El motiu no seria cap altre que la distància. I és que asseguren que Shakira sí que estava contenta amb els serveis de Mañé, qui va aconseguir que els nens poguessin marxar a viure amb la seva mare als Estats Units.

Però sembla que el fet d'estar ella vivint ara a Miami ho està dificultant tot. I per la necessitat de tenir més a prop el seu equip d'advocats, l'artista llatinoamericana ha hagut de prendre una decisió. Optar per un advocat nord-americà.

Aquest canvi podria suposar també un trasbals pel que fa al futur dels nens, que podrien a partir d'ara, o bé passar més temps a les vacances amb la seva mare, o bé posar rumb cap a Barcelona de nou al període d'estiu.

Sigui com sigui, aquest podria ser l'inici d'una nova batalla entre l'exblaugrana i Shakira en una guerra que sembla que, de moment, no té fi.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!