Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Alessandro Lequio passejant capcot

Alessandro Lequio ataca Letícia per això que ha passat a la confirmació de Sofia

Alessandro Lequio considera que la reina no anava vestida de manera apropiada

Alessandro Lequio ha participat activament en el debat que han proposat a 'El Programa de AR' . La presentadora de l'espai volia saber qui anava més ben vestit o vestida a la confirmació de la infanta Sofia. «Pel meu gust, Letícia anava millor a l'anterior, a la d'Elionor», ha comentat Pepe del Real sense saber el que estava a punt de passar.

Alessandro Lequio ha mostrat més d'una vegada el seu descontentament amb la reina Letícia i aquesta vegada ha parlat sense embuts. Considera que Ortiz «va vestida de 'modes Paqui'» i ho considera inadequat perquè és un esdeveniment important. Tampoc no està d'acord amb la roba que ha escollit Sofia: «Recordem que és una infanta d'Espanya».

Imatge de la Família Reial durant la confirmació de la infanta Sofia
Letícia ha rebut moltes crítiques pel seu vestuari | Europa Press

Alessandro ha rebut un toc d'atenció de la seva companya Paloma García-Pelayo. «Això de modes Paqui resulta ofensiu, Lequio», li ha dit en un to prudent. Cristina Tárrega ha intentat compensar la situació i ha dit que «Letícia sempre va perfecta».

Alessandro no entén que la reina hagi estat tan informal en un esdeveniment que serà retransmès per tots els mitjans. «A l'església de la meva urbanització hi va haver una confirmació i anaven millor vestits que ells», ha dit molt alterat. Considera que la dona de Felip VI és la responsable de tot i ha estat força dur amb ella.

Alessandro Lequio convenç els seus companys

Alessandro està cansat de quedar-se callat, per això ha donat un cop a taula i ha parlat tan clar. «En certa manera estic d'acord amb tu, és cert que va informal, però és el que vol mostrar», li ha dit Paloma. La periodista ha revelat que la brusa que porta Letícia a l'esdeveniment és de la maca Hugo Boss.

Imatge de la Família Reial durant la confirmació de la infanta Sofia
Sofia s'ha reunit amb gairebé tota la seva família | Europa Press

Lequio té molt bona relació amb Joan Carles. De fet, és el seu oncle llunyà i mantenen un contacte estret. És possible que aquesta sigui la raó per la qual no suporta Letícia Ortiz. Creu que ella és la responsable del que ha passat al monarca. «És un acte familiar i tampoc hi és Joan Carles», ha recordat visiblement molest.