Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Àlex Corretja

L'emotiu gest d'Àlex Corretja, parella de Martina Klein, amb la seva filla: hi ha foto

Àlex Corretja ha mostrat la seva filla públicament per primera vegada

Àlex Corretja, parella de Martina Klein, està d'enhorabona. El tenista ha publicat una imatge amb la seva filla i l'ha mostrat per primera vegada públicament a través del seu compte d'Instagram. Aquest dilluns passat, va ser el divuitè aniversari de la seva filla Carla i el català va aprofitar per dedicar-li unes emotives paraules. 

Carla és filla de Marta Cros, exdona d'Àlex Corretja amb la qual es va casar l'any 2001. D'aquesta manera, la ja exparella va tenir dues filles: Carla i Aroa. Posteriorment, com tothom sap, Àlex Corretja va iniciar una relació amb la model Martina Klein, la seva parella actual i amb la qual té una filla petita. 

Foto de Martina Klein i Àlex Corretja.
Martina Klein i Àlex Corretja. | Instagram @martinaklein

Àlex Corretja mostra la seva filla Carla per primer cop

Àlex Corretja, va emocionar tothom amb les precioses paraules que va voler dedicar a la seva filla Carla el dia del seu aniversari. «18 anys de pur amor! La Carla, la meva filla mitjana, ha complert la majoria d'edat! Se sol dir que la vida passa volant. Doncs sembla que sí! Us passa el mateix amb l'edat dels vostres fills/es? T'estimo infinit, filla». 

La relació de Martina Klein i Àlex Corretja

Martina Klein, va mantenir durant anys una relació amb el cantant i guitarrista Álex de la Nuez. Amb l'excomponent del grup Álex y Cristina va sortir durant gairebé deu anys. L'any 2005, a més, va néixer en Pablo, el fill de la parella. Però, només tres anys després, van anunciar la seva separació definitiva.

Per la seva banda, Àlex Corretja va viure una situació molt semblant. I és que el tenista es casava l'any 2001 després d'una relació de tota la vida amb Marta Cors, amb qui va tenir també dues filles, Aroa i Carla. No obstant això, la parella es va acabar separant uns anys més tard en un divorci que va passar força desapercebut. 

Ara, Martina Klein i Àlex Corretja formen una família nombrosa amb 4 fills. Mentre 3 d'ells són fruit de les relacions anteriors de tots dos, el 2017 va néixer la seva primera filla en comú, Érika. El cert és que la parella és molt activa a les xarxes socials i sovint els podem veure gaudint amb els seus fills.