Primer pla de Ginés Corregüela, concursant de 'Supervivientes 2023', a la seva arribada a plató

Ginés Corregüela confirma totes les sospites a 'Sálvame': «Hi vinc per diners»

Ginés Corregüela ret comptes a 'Sálvame'

Ginés Corregüela va aparèixer ahir a la tarda a 'Sálvame' disposat a retre comptes i enfrontar-se a totes les polèmiques que continuen formant-se al seu voltant. Hi va acudir acompanyat de Yaiza Martín, que també és una altra de les grans protagonistes del moment.

De fet, l'última notícia de la parelleta és quan han protagonitzat una forta renyina al mig del carrer. Fins i tot, hi ha qui especula que podrien estar preparant una exclusiva amb alguna revista. Així, diversos periodistes consideren que podrien cobrar fins a 6.000 € en cas d'anunciar la boda o un embaràs. Ara bé, n'hi ha d'altres que comenten que podrien ser de 2.000 € a 4.000 €, ja que tampoc són uns personatges que tinguin tanta rellevància si fos una gran bomba.

Ginés Corregüela parlant a Cayo Menor, després de la seva expulsió de 'Supervivientes 2023'
Ginés Corregüela ja no amaga les seves intencions a 'Sálvame'. | Mediaset

«Cal tenir en compte que tenen un pacte per treure el màxim partit a aquesta relació. Són dos personatges televisius que no valen econòmicament i no tenen pes als mitjans. I més encara, tenint en compte que no eren ningú», opinen.

Malgrat això, la parelleta continua asseient-se als platós de televisió i acaparant titulars gairebé diàriament. L'última polèmica que han protagonitzat ha estat la renyina que podria dinamitar la seva relació i deixa en evidència la seva estratègia.

Ginés Corregüela, al punt de mira per la seva estratègia

Hi ha diversos els testimonis que van sentir Yaiza dient a veu de crit que havien de mirar una forma en què tots sortissin guanyant. Així, ara ha estat Ginés a qui han enxampat atacant obertament un dels col·laboradors el programa, Kiko Hernández.

Captura de 'Supervivientes' amb Yaiza Martín i Ginés Corregüela dins d'una tenda de campanya
Ginés i Yaiza continuen sent els personatges del moment. | Mediaset

«Si jo hi vinc només per diners, com tu dius, tu també», acusa el 'rei dels entrepans' el col·laborador. Hernández li ha replicat de manera contundent que: «Han d'acceptar les crítiques. Si no les acceptes, no participis en aquest negoci. Dedica't a la teva feina, jo fa 25 anys que treballo aquí guanyant-me el sou cada dia, cada tarda», li recordava Kiko força molest. «Jo a la meva feina i tu als entrepans que amaren i a conquistar senyores que estan boníssimes com la teva Yaiza i punt, entesos?», sentenciava.

«Ets més fals que l'ànima de Judes, perquè dius coses que no són veritat. Si jo hi vinc només per diners, com tu dius, tu també. El teu rol és atacar la gent dient coses que no són veritat», li responia llavors Ginés.

Aleshores, Kiko ha saltat implacable davant l'actitud del convidat: «Vaig defensar un munt la que ara és la teva xicota, l'única persona que treia la cara per la teva xicota era jo, documenta't abans».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!