Captura de Raquel Bollo molt enfadada al programa de 'Sálvame' del 23 de maig de 2023

El vídeo de Terelu Campos parlant de Raquel Bollo que ha censurat 'Sálvame'

Les paraules de Terelu Campos sobre l'enfrontament amb Raquel que vam sentir

'Sálvame' acabava ahir de la manera més abrupta i escandalosa possible. Raquel Bollo entrava en ple directe per atacar durament el programa i la cadena després de la visita de Rocío Cortés. La filla de Chiquetete va parlar sense cap objecció sobre el paper de Raquel Bollo com a mare, a més d'arribar a demanar una prova de paternitat amb Alma Bollo.

Aquestes paraules van esclatar la còlera de Raquel Bollo, que casualment estava als passadissos de Mediaset, i va atacar el format sense miraments. Tot això va passar en els últims minuts del programa abans que comencés 'Reacción en cadena'.

Tanmateix, el programa continuava a Miteleplus i ara, gràcies a les xarxes socials, hem pogut veure com va continuar tot i, sobretot, com va ser la reacció de Terelu Campos davant l'altercat. Segons hem pogut sentir a l'àudio, la presentadora es va mostrar implacable davant l'actitud de Bollo. Això no s'hi va emetre's i va ser censurat en antena, ja que només ho van emetre a la plataforma en línia de Mediaset.

Terelu Campos, molt contundent, li ho explica a Raquel Bollo

«Rocío Carrasco és maltractada i jo amb tres sentències continueu portant-me gent. Pocavergonyes!», exposava Raquel Bollo mirant directament a la càmera. Així de directa, i sense por de represàlies, la dissenyadora dictava sentenciava davant la visita de Rocío Cortés al plató de 'Sálvame'.

Muntatge de fotos de Raquel Bollo durant el seu atac d'ira contra Mediaset i Terelu Campos reaccionant-hi
Terelu Campos va reflexionar sobre l'actitud de Raquel Bollo. | España Diario

La sevillana assegurava que continuava lluitant als jutjats per netejar la seva imatge després dels esdeveniments dels últims anys. «Les demandes continuen. Que no pensi la gent que jo tinc la imatge que doneu perquè m'estic defensant als jutjats», asseverava.

Ara bé, el que més sorprenia de l'actitud de Raquel era la manera de dirigir-se a qui ha estat una de les seves grans amigues, Terelu Campos. La dissenyadora, sense pensar-s'ho dues vegades, criticava l'actitud que la filla de Maria Teresa Campos havia tingut.

Tot i això, semblava que Terelu no entenia gens l'actitud de Raquel i no es tallava a l'hora de respondre-li. «Que no t'he defensat jo a tu? A veure si et veus el programa i em demanes perdó. Ho veuràs i em demanaràs perdó. Belén, digues-li què li he fet jo!», replicava Terelu davant de l'actitud de Bollo.

Tanmateix, la dissenyadora no estava per a res, això ho va deixar ben clar. Després de la monumental renyina de Raquel, el programa acabava censurant els micròfons i la imatge i donava pas a 'Reacción en cadena'. Com que el programa continuava a Miteleplus, ara hem pogut conèixer la reacció de Terelu Campos després de l'enfrontament.

Les reveladores paraules de Terelu Campos després de parlar amb Raquel

A través de les xarxes socials hem pogut conèixer com va ser la reacció de Terelu després de l'enfrontament amb Raquel Bollo. Segons hem pogut sentir, Lydia Lozano li preguntava a Terelu per què Raquel havia actuat així.

Pla mitjà de Rocío Cortés amb rostre indignat en el programa de 'Sálvame' el dia 23 de maig de 2023
La visita de Rocío Cortés va provocar la ira de la dissenyadora de moda. | Telecinco

«Per què ho paga amb tu?», preguntava la col·laboradora. Terelu responia de manera directa: «Ni mitja. Que he estat tota la tarda aquí dient: "de veritat creus que la culpable de tot això és Raquel Bollo". Ja està, amb mi no, Raquel. Que he donat molt la cara i ara em sento una estúpida per donar la cara per qui potser no s'ho mereix», sentenciava.

Sembla que a la filla de Maria Teresa Campos no li va semblar gens bé l'actitud de Raquel i molt menys que li retregui que no sortís en la seva defensa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!