Primer pla d'Encarni Bonillo, exconcursant de 'Pasapalabra'

Encarni de 'Pasapalabra': la dinerada que hauria guanyat abans d'abandonar

Encarni Bonillo ha rebut una part del premi

Encarni Bonillo és el nom de la concursant de 'Pasapalabra' que durant tot aquest temps no ho ha posat les coses gens fàcil a Moisés Laguardia, el seu rival en el format. I és que l'almerienca s'havia convertit en una de les participants més mediàtiques des que Orestes i Rafa van ser a l'espai.

Parlem en passat perquè, per desgràcia, Encarni Bonillo va abandonar quan només feia una setmana que concursava. El motiu era un de pes, ja que se'n va anar per qüestions personals. Tanmateix, aquests no han transcendit públicament.

De totes maneres, malgrat que el seu final a 'Pasapalabra' va ser agredolç, ja que podria haver donat molt més de si si les condicions no li ho haguessin impedit, aquesta sortida també ha tingut la seva part positiva.

No només s'ha emportat un bon record del concurs, sinó que també s'ha embutxacat una quantitat considerable de diners tenint en compte que tan sols va estar 7 dies.

Imatge d'Encarni Bonillo al plató de 'Pasapalabra'
Encarni Bonillo s'ha convertit en una concursant difícil d'oblidar | ATRESMEDIA

 

Encarni Bonillo va rebre uns bons diners

«Encarni no podrà continuar jugant amb nosaltres per motius personals importants també. Esperem recuperar-la en un futur i li enviem un petó de part de tot l'equip. Et trobarem a faltar. Grandíssima concursant, però això és així. Ha hagut de deixar el programa i tant de bo torni», així ens sorprenia Roberto Leal quan va anunciar la marxa d'Encarni Bonillo del format.

En realitat, va ser una sorpresa per a tots, ja que l'andalusa estava començant a ser una de les concursants més famoses del format. Li estava declarant la guerra a Moisès, ja que a cada programa el 'Rosco' estava molt renyit.

Però, com se sol dir, no hi ha mal que per bé no vingui, i això també s'aplica a Encarni Bonillo. En vint-i-set programes ha guanyat un total de 16.800 euros . Res malament tenint en compte el poc temps que ha estat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La veritat és que amb aquesta quantitat es podria permetre més que unes vacances dignes. O potser acabi destinant aquesta part dels diners a la criança dels seus trigèmins, que tenen actualment 16 anys. Són moltes les possibilitats en què invertirà aquesta dinerada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!