Primer pla de Raquel Bollo seriosa

Raquel Bollo: el motiu pel qual ha demanat perdó després d'atacar 'Sálvame'

Raquel Bollo sorprèn els teleespectadors en disculpar-se públicament

No és bo guardar-se tanta rancúnia durant molt de temps, lliçó que acaba d'aprendre a les dolentes Raquel Bollo. La veritat és que feia molts anys que contenia la seva ràbia contra 'Sálvame', ja que, segons ella, durant anys li han fet molt de mal psicològicament.

Però, ahir va ser el dia que la col·laboradora de 'Fiesta' va esclatar contra l'espai vespertí sense que res ni ningú l'aturés. Ni tan sols la seva amiga, Belén Esteban, va poder parar aquest atac per part de Raquel Bollo.

Tot va començar quan la que va ser fillastra de Raquel Bollo, Rocío Cortés, anava a 'Sálvame' per parlar, entre altres coses, de l'actual relació que té amb els seus germans, Alma i Manuel, i per criticar la que va ser la seva madrastra. Aquestes paraules van fer esclatar Raquel Bollo i va fer que arrasés contra tot i tots.

«Pocavergonyes. Voleu espectacle? Aquí el teniu. Les demandes continuen, però m'estic defensant als jutjats», cridava fora de si. «Em cago a la seva p*ta mare. Feu fora col·laboradors per parlar de Rocío Carrasco, i amb mi me'ls porteu», explotava mentre la de Paracuellos la intentava calmar.

En realitat, va ser tot un xou i, per això, molts teleespectadors van estar a l'espera de veure com actuaria Raquel Bollo aquella mateixa nit, ja que no faltaria a la seva cita a 'Tierra de nadie'. I així va ser, la sevillana hi va anar i, sense que ningú s'ho esperés, es va acovardir i va demanar perdó per un gran motiu.

Imatge de Raquel Bollo a 'Fiesta' enrabiada amb la plantilla de 'Sálvame'
Raquel Bollo va esclatar en ple directe a 'Sálvame' | MEDIASET

 

Raquel Bollo, penedida per la seva polèmica actitud

No hi ha cap dubte que  'Tierra de nadie' va començar amb un ambient carregat d'incertesa. Tot i això, d'un moment a l'altre, Raquel Bollo va posar remei, ja que va demanar que li concedissin el torn de paraula.

«Aquesta tarda he viscut una situació desagradable i després de la pressió i injustícia de mesos he explotat i de mala manera. M'agradaria demanar disculpes als teleespectadors i sobretot a Telecinco, que m'ha donat molt bons moments i l'oportunitat de tenir una feina per poder tirar endavant amb els meus fills. Ho sento moltíssim per les formes».

Això es tradueix que Raquel Bollo tem que, arran del seu polèmic comportament, el grup audiovisual la castigui, com ara vetant-la. A més, Raquel Bollo no es pot permetre perdre la feina per moltes raons de pes. Entre elles, que encara deu molts diners i, per això, necessita com més aviat millor pagar tot el que té pendent.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

D'altra banda, els seus dos fills són a 'Supervivientes' i aquesta actitud seva podria perjudicar els seus respectius concursos. Així, doncs, Raquel Bollo va decidir que era millor demanar perdó que penedir-se després pel que hagués pogut arribar a passar si al final no ho hagués fet…

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!