Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carlota Corredera i Rocío Carrasco.

Carlota Corredera: revelen si es penedeix de donar suport a Rocío Carrasco

Carlota Corredera torna a estar en el punt de mira

Carlota Corredera va ser durant molt de temps una figura imprescindible a Telecinco, però tot va canviar després que s'emetés la docu-sèrie de Rocío Carrasco. La presentadora es va mostrar defensora del testimoni de la filla de Rocío Jurado i va ser una de les abanderades de la violència de gènere, cosa que li va guanyar conseqüències.

Entre aquestes, que finalment hagi acabat desapareixent de la graella de Mediaset. Ara, un mitjà ha revelat si Carlota es penedeix de la postura que va adoptar. I ho ha publicat després de parlar amb una persona del seu voltant i la veritat és que ens ha sorprès.

Foto de Carlota Corredera a 'Sálvame'.
Carlota Corredera va ser una fidel defensora de Rocío Carrasco | Mediaset

Carlota Corredera, al punt de mira

Carlota Corredera es va mostrar ferma i impassible en la defensa del que havia explicat Rocío. Tant és així que va carregar durament contra l'exmarit d'ella, que la va titllar de «feminista selectiva». És més, va advocar per totes les víctimes de violència masclista i per donar a conèixer què era la violència vicària.

Carlota es va mostrar vehement en el seu discurs i es va guanyar nombrosos detractors, que van inundar les xarxes socials de tota mena d'insults i desqualificacions. I això, unit a la baixada d'audiència de 'Sálvame', va acabar provocant que s'acomiadés de Mediaset. Des de llavors, encara que va fer una petita incursió novament amb '¿Quién es mi padre?, Corredera no ha tornat a la televisió nacional.

Sembla que la seva defensa acèrrima de Carrasco li ha passat una factura seriosa a nivell professional. Fins i tot s'ha rumorejat que Carlota Corredera se n'havia distanciat. Tot i això, aquests dies ha quedat desmentida aquesta xerrameca quan s'han mostrat imatges de les dues juntes a la festa preboda de Raúl Prieto i Joaquín Torres.

Foto de Rocío Carrasco i Carlota Corredera en una boda.
Carlota Corredera segueix molt unida a Rocío Carrasco, com s'ha pogut veure aquests dies | GTRES

Tot i això, segons Informalia, una cosa és el que es veu i una altra la que es diu. Aquest mitjà ha parlat amb una persona del seu cercle proper per exposar que Carlota Corredera es penedeix de com es va posicionar amb Rocío. En concret, aquesta font ha afirmat que «mai ho reconeixerà, però sap que es va equivocar, que no va ser gens llesta».

«No tornaria a actuar de la mateixa manera. Públicament, no ho verbalitzarà mai, de fet, sempre diu que ho tornaria a fer. Tot i que en privat sí que admet que actuaria d'una altra manera i que asseguraria el seu lloc de treball, com van fer altres», afegeix.

Carlota Corredera i la seva nova vida allunyada de la televisió

Carlota Corredera troba a faltar la televisió en aquest nou camí personal que està afrontant. Un camí en què ha optat per centrar-se a gaudir de si mateixa, de la seva família, dels seus amics i del temps lliure. Per això no ha parat de fer reunions amb els seus éssers estimats i de fer viatges per tot el món.

Això sí, Carlota no s'ha quedat de braços plegats i ha començat a anar treballant en diferents projectes per poder continuar guanyant diners. Per exemple, ha posat en marxa amb el seu marit un negoci de sales d'edició de vídeos. I, a més a més, ha exercit com a presentadora de diversos esdeveniments.

Imatge de Carlota Corredera posant a un 'photocall' ben sormient
Carlota Corredera ha posat en marxa diferents projectes per continuar facturant | GTRES

De la mateixa manera, Corredera està potenciant les seves xarxes socials, cosa que li facilita la realització d'ingressos a través de la publicitat que hi fa de diferents productes. Sense oblidar tampoc que fins i tot ha exercit com a ponent a la Setmana de la Llibertat de Premsa, Expressió i Comunicació de Conca.

I per si no n'hi hagués prou, al juliol es convertirà en professora d'un curs de presentador de televisió i reporterisme, organitzat per Radiofònics. I encara n'hi ha més. També, seguint les petjades de moltes altres famoses, ha començat a vendre la roba que ja no fa servir a través de la coneguda plataforma 'Micolet'.