Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Yaiza Martín al plató de 'Supervivientes'

Yaiza Martín crea un problema a 'Supervivientes' abans de la gran final

Yaiza Martín continua avivant la polèmica

Yaiza Martín continua acaparant totes les polèmiques possibles des que va ser expulsada disciplinàriament de 'Supervivientes 2023'. La canària no dubta a continuar alimentant les polèmiques amb les seves actuacions i el conflicte el persegueix allà on va.

A la seva última aparició a 'Conexión Honduras', l'actuació de Yaiza no va deixar indiferent a l'audiència, arribant a despertar moltes crítiques entre el públic. Són molts els usuaris a les xarxes socials que exigeixen que, ja que Yaiza va ser expulsada disciplinàriament, no aparegui més en el format.

Aquests comentaris es multipliquen cada vegada que Yaiza apareix a la petita pantalla, arribant fins al punt que li està suposant tot un problema per al format, sobretot ara que la final és tan a prop.

 

Yaiza desperta la ira dels usuaris a les xarxes

Yaiza Martín ha estat un dels grans personatges de la graella de Telecinco en els últims temps. La xicota de Ginés Corregüela arribava com un veritable huracà a les nostres pantalles i les seves contínues aparicions a la televisió no han deixat indiferent ningú.

Pla general de Yaiza Martín amb el rostre enfadat
Yaiza va viure una nit molt complicada a 'Conexión Honduras' | Mediaset

Tot i això, malgrat que és al centre de l'ull públic, l'audiència no sembla creure's gaire aquest nou personatge televisiu. Yaiza desperta opinions de tota mena, però majoritàriament són negatives. Molts es pregunten com pot continuar a la pantalla quan va ser expulsada d'Hondures de manera disciplinària.

La seva última aparició a 'Conexión Honduras' va molestar alguns espectadors, arribant a exigir que no tornés a aparèixer al programa. Aquest moviment que hi ha en contra de Yaiza a les xarxes socials podria sortir molt car al programa.

Supervivientes 2023 es troba ja gairebé a la seva recta final, i cada vegada queda menys per conèixer la llista de noms que aconseguiran arribar a l'anhelada final del programa. Tot i això, tot l'entramat de Yaiza Martín podria jugar en contra del programa.

Molts usuaris no poden entendre que Yaiza continuï anant al plató. Per posar un exemple, Patricia Donoso decidia abandonar voluntàriament el concurs, acceptant les conseqüències que això té: estar vetada al programa. Però, Yaiza, que va ser expulsada per la seva conducta, gaudeix de total impunitat a les gales i debats.

A l'últim 'Conexión Honduras', Yaiza va protagonitzar una tensa trobada amb la defensora d'Artùr i Kiko Matamoros, arribant el presentador a intervenir.

Imatge de Ion Aramendi al plató de 'Supervivientes'
Ion Aramendi va haver de frenar Yaiza | Mediaset

«Que em deixis! Els teniu aquí perquè s'expliquin (assenyalant Ginés)», exclamava Yaiza per defensar-se. Davant d'això, Ion Aramendi buscava calmar les aigües i posar una mica de pau al plató davant d'una Yaiza fora de si.

«S'ha acabat! Si teniu alguna cosa a dir-vos, que sigui fora, no en aquest plató», sentenciava Ion Aramendi intentant posar ordre el plató.

 

Les crítiques s'acarnissen amb Yaiza Martín i 'Supervivientes 2023'

Només cal fer una ullada a les xarxes socials per veure que el públic no acaba d'entendre Yaiza i molt menys el seu comportament. La canària desperta molts comentaris negatius i la seva presència a la televisió no és una cosa que cali bé en l'audiència.

Tot i això, sembla que tant 'Supervivientes' com la resta de programes de la cadena continuen apostant per ella. Molt s'ha especulat també sobre quin serà el futur de la canària a la televisió, un cop finalitzi el 'reality'. Sembla que la parella de Ginés ha pres el gust a la petita pantalla i no té intenció d'abandonar-la.