Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la periodista catalana, Mercedes Milà

Mercedes Milà, es queda sense feina i carrega contra TV3

Aquest dilluns 22 de maig, el programa de Mercedes Milà es va acomiadar per sempre

Mercedes Milà és una de les periodistes més prestigioses del nostre país. Tot i haver treballat en infinitat de programes, la carrera de Milà va arribar al seu punt més àlgid com a presentadora de 'Gran Hermano' a Telecinco. Va estar durant quinze edicions al capdavant del format, però, finalment, l'any 2015 va decidir dir adeu al programa. 

El cert és que Mercedes Milà ha protagonitzat moments que ja formen part de la història de la televisió espanyola. Ara, la catalana es trobava presentant la tercera temporada de l'espai d'entrevistes 'Milá vs Milá' a Movistar Plus+. Tot i això, sembla que la plataforma ha decidit no realitzar una quarta temporada.

D'aquesta manera, Movistar Plus+ dona per finalitzada l'etapa televisiva del programa 'Milá vs Milá'. Així, l'espai televisiu es va acomiadar per sempre aquest dilluns 22 de maig amb un dels seus invitats més especials: Iñaki Gabilondo. Gran amic de la presentadora, Mercedes Milà

Primer pla d'Iñaki Gabilondo
Iñaki Gabilondo, gran amic de Mercedes Milà. | GTRES

Mercedes Milà carrega contra TV3

Un cop finalitzat aquest projecte, ben segur que Mercedes Milà no tardarà a buscar-ne un de nou i endinsar-se de ple. Però, tal com recull El Periódico, el que sí va deixar clar la catalana ara fa un any, és que no estar entre els seus plans fitxar per TV3. No només això, sinó que, a més, va carregar molt durament contra la cadena pública catalana. 

«Jo no torno a fer un programa en català. Et tornen boja, t'exigeixen un nivell de perfecció que jo no tinc. Jo soc una xarnega. No crec que hi hagi espai per als xarnegos a TV3. Cal ser molt més pur per ser-hi», va sentenciar. Ja se sap que Mercedes Milà no ha tingut mai pèls a la llengua a l'hora de manifestar públicament què pensa. 

Pimer pla de Mercedes Milà al programa 'Milá vs Milá'
El programa de Mercedes Milà, es va acomiadar per sempre aquest dilluns 22 de maig. | Movistar Plus+

Retrets a TV3

En les declaracions de Mercedes Milà recollides per El Periódico, la periodista va anar més enllà. «El drama de les televisions és quan cauen en mans del govern de torn i la utilitzen com una espasa flamígera. I això és fatal perquè fas de l'empresa en qüestió un mitjà de comunicació al servei d'una ideologia», va manifestar.

«Quan ets dins potser no te n'adones, però des de fora es veu molt clar», va concloure la periodista. Amb la fi del seu programa 'Milá vs Milá', ben segur que la catalana està rebent infinitat de trucades per iniciar algun projecte nou. D'aquesta manera, no tardarem a veure-la de nou en algun mitjà de comunicació.