Imatge d'Alessandro Lequio amb el rostre seriós a 'El Programa de Ana Rosa'

Alessandro Lequio destapa allò que ningú va veure d'Enrique Ponce a 'El Hormiguero'

Alessandro Lequio pensa que Enrique Ponce «no està enamorat, està obnubilat»

Enrique Ponce s'ha assegut a 'El Hormiguero' i ha donat la seva entrevista més esperada: és la primera vegada que parla d'Ana Soria. Això sí, abans de comprometre's amb Pablo Motos, presentador del programa, va deixar clar que apartaria de tot Paloma Cuevas. El problema, però, és que es va relaxar força i va revelar una dada compromesa que ha generat una gran polèmica.

Alessandro Lequio ha debatut amb els seus companys d''El Programa de Ana Rosa' sobre l'entrevista de Ponce. Així, el torero va confessar que va conèixer Ana «en una correguda en què va tallar quatre orelles a Almeria» i les dates no quadren. En aquell moment encara estava amb Paloma Cuevas, així que Beatriz Cortázar ho té clar: es van encavalcar les dues relacions.

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce durant la seva intervenció a 'El Hormiguero'
Enrique Ponce ha estat molt sincer a 'El Hormiguero' | Antena 3

«Em fa la sensació que va ser una ficada de pota d'Enrique per l'emoció de reviure la seva història amb Ana. Ha donat una dada: va tallar quatre orelles a Almeria i això va passar el 2017, va passar fa cinc anys», comentava Beatriz. Alessandro Lequio li ha donat la raó i ha donat el seu punt de vista sobre aquesta història, ja que ha descobert una cosa important.

Alessandro diu que, quan Enrique Ponce pensava que no l'estaven enfocant, deia «maca» a Ana Soria. Creu que «està obnubilat», prefereix fer servir aquest terme abans de parlar d'amor, però l'entén perfectament. Considera que el torero està vivint una etapa especial, per això no toca de peus a terra.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alessandro Lequio no es talla: «Està gaudint»

Alessandro li ha explicat a Ana Rosa Quintana que el que feia l'Enrique quan pensava que ningú l'estava veient. Considera que és normal, creu que per primer cop en molt de temps està gaudint de la vida i no de la seva professió.

«Aquest home va viure centrat en la seva professió i ara està gaudint de la primera joventut, encara que tingui 55 anys. Està abduït per aquesta dona, abduït, no enamorat, quan pensaven que no l'enfocaven li deia: maca», opinava el comte.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio ha donat la seva opinió | Mediaset

Beatriz Cortázar, companya de Lequio, ha explicat que l'eix central de l'entrevista d'Enrique va ser malestar amb els mitjans. Tanmateix, la periodista pensa que hi ha arguments més que suficients per parlar d'aquesta història. I és que, el problema no és que Ponce s'enamorés d'una noia més jove, sinó el que és interessant és que trenqués un matrimoni tan estable.

«És veritat que van estar reincidents a queixar-se dels mitjans de comunicació, diu que ha estat horrible. Ella reconeix que ha anat a teràpia i relata la seva relació d'amor com si fos una pel·lícula, un amor a primera vista autèntic. L'escàndol no és que s'enamoressin dues persones, l'escàndol va ser que el matrimoni més estable trencava per una tercera persona», informa Beatriz.