Primer pla d'Adara Molinero seriosa

Adara Molinero confessa la mentida que ha explicat a 'Supervivientes 2023'

Adara Molinero ha hagut de confessar la veritat

Sens dubte, en tot aquest temps que s'ha emès 'Supervivientes 2023', els teleespectadors s'han adonat que Adara Molinero té totes les paperetes d'estar a la final. No ho diem nosaltres, sinó que ens basem en les vegades que la madrilenya ha estat nominada i que en totes s'ha salvat.

És clar, que el públic sent simpatia per la guanyadora de 'Gran Hermano VIP' per l'excel·lent concurs que s'està marcant. Sembla que Adara Molinero és la participant «ideal» del format, ja que no només supera amb èxit la majoria de les proves, sinó que és un personatge que dona contingut i suscita interès. Al capdavall, és un 'reality' i això és el que compta.

Foto d'Adara Molinero a 'Supervivientes 2023'.
Adara Molinero destapa la seva gran mentida. | Telecinco

No obstant això, fins i tot Adara Molinero té les seves errades com qualsevol altre concursant i així mateix ho hem sabut ara. La jove acaba de confessar que no ha estat del tot sincera des d'Hondures. Això vol dir que s'han complert els pitjors presagis dels seus detractors? Adara Molinero ha interpretat un paper tal com asseguraven aquells? No et quedis aquí i continua llegint per descobrir-ho…

Adara Molinero revela el seu engany

«Supervivent, confessa la mentida més gran que has explicat durant el concurs», aquest era el 'dur' repte a què s'enfrontaven ahir els participants de 'Supervivientes 2023'. Per a molts, això no va suposar cap esforç, ja que, o bé han estat sempre sincers, o bé havien estat mentides petites. Tanmateix, no va ser el cas de la nostra estimada Adara Molinero, ja que es va veure una mica atabalada en haver de donar una resposta.

 Entre rialles i molta vergonya, la madrilenya es va veure entre l'espasa i la paret, per això no va tenir més remei que confessar la pura veritat: «Crec que la més grossa de totes, al principi, doncs era autoconvèncer-me que 'estic bé' i 'no tinc gana'. Mira, això al final m'ha donat l'empenta per continuar-hi», deia molt orgullosa de si mateixa.

Així és, per sort, Adara Molinero no ha destapat cap engany que hagi perjudicat la seva imatge. Només una mentida sense importància. Així doncs, l'únic que va fer Adara va ser posar en pràctica el joc psicològic de convèncer-te d'una cosa perquè aquesta es converteixi en realitat. Molt hàbil per la seva banda…

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!